Scudo Sports

Çanakkale Bisiklet Turu 2017

Çanakkale Bisiklet Turuna Katılacak Mısınız?

• Toplam katılım
    163
  • Anket kapanışı .
arkadaşlar merhaba kocaeli'den otobüs kalkacak gidiş geliş 70 tl cuma gecesi yola çıkılacak gelmek isteyen varsa mesaj atabilirsiniz otobüs 30 kişilik şuanda 15 kişi civarı doldu

Scudo
26 mart tur nerede bitiyor?en geç 20:45te otogarda olmamlazım

@Owlknife

Programa göre saat 18.00'da Kilitbahirde bitecek tur.

@ceycey84 kilitbahirden Çanakkale otogara nasıl döneceğiz?

Kilitbahirden çanakkale iskeleye yarım saatte bir gemi seferi var. İskeleden de Ç9 numaralı otobüse binerseniz otogara gidersiniz. Orada kime sorsanız durağın yerini gösterir. Bir büfede 2 kullanımlık kart alın kullanın ç9 u ama bence tur bitiminde bir araba falan ayarlanır diye düşünüyorum yetkilelere sormak lazım

Çok güzel harika bir tur. Antalyadan 2 arkadaş başvurduk. Lakin otobüs fiyatları çok pahalı. Antalyadan aracıyla gidecekler bana ulaşırsa iyi olur.

@mehmetgacar karşıya geçsem yeter bisikletle giderim otogara, birde bu truva turizm neymiş ya 10tl zam yapmış ayıptır

2f9f20600e91aab8ec68799a7f3b1a64.jpg

tura hazırlık bir otobüse 30 bisiklet yükleyeceğiz :)

@tekno_1372 Truva turizmden aldım hocam. Cuma aksami 23.59 otobüsü.

@mertgulkokan Bisikleti battaniyeye sarabilirsiniz daha önce yapmıştım iyi koruyor :)

Doğrudur benim arka bagaj kadroya kaynaklı yani,tümleşik bu nedenle iyi korumam lazım :)

@dogancancetin eski indirimsiz fiyatı şimdi indirimli fiyatına denk oldu işte

@mertgulkokan baya uzun o zaman sizin bisiklet, hangi firma sizin
Ben lider Adana'da en ucuz 60tlye buldum (truva seyehat 85tl) acaba bisiklet taşır mı bilen varmı?

@Bugraacik Senin otobüs çok geç olmamış mı hocam? Otobüs 4 saat sürüyor bildiğim kadarıyla, gece 04:00'te Çanakkale otogar'da olacaksın. Sonra Otogardan kamp alanına 10 km, gece o saatte otobüs de yoktur pedallaman lazım. Yarım saatte pedallasan gece 4 buçuk 5'te çadır vs. uğraşacaksın. Yattım diyene kadar baya geç olacak, sabah da erken kalkıp tekrar tura. Bence sen de erkene aldır otobüsü :)

@bcanata hocam tanıdık bulsam birlikte gitmelik yaparım da o mevzuyu, otobüs 4ten fazla sürer diye düşünmüştüm o yüzden böyle oldu.

Sadece tekirdağ-çanakkale arasını 3 saatte molalarla zor gelebilmiştim. 4 değilde 5 gibi desek olur :)

Bu arada hava durumu yine güncellenmiş, Cumartesi/Pazar hava açık, rüzgar azalacak 13 km/s civarına düşecek görünüyor. Hatta Pazar günü 20 derece görünüyor.

IMG_9169.JPG Cuma günü yolcuyum kısmetse her şey tamam 2 suluk
2 te sele altı canta
Cadır uyku tulumu
2 powerpank
Gidiş dönüş piletler
Ve ben
Allah yar ve yardımcımız olsun
Yagmurluk mont bile aldım
Ama alt taraf ne yazıkki
Biri hediye ederse hayır demem

parkurda mtb mi yoksa yol bisikletimi önerirsiniz.

@mgokkaya

Daha önce o yolu defalarca yaptım yol temiz tamamı asfalt (1 sene içinde kazmadılarsa) Yol bisikleti için gayet uygun bir parkur

Geri