Scudo Sports

Çanakkale Bisiklet Turu 2017

Çanakkale Bisiklet Turuna Katılacak Mısınız?

• Toplam katılım
    163
  • Anket kapanışı .
Scudo
@Bugraacik şuan dışarıdayım inanın popom dondu :) çok sıkı kıyafet getirin yorgan getirseniz yeriniz geceleri çok soğuk oluyor ve esiyor çanakkale

• Beğen
Tepkiler: Bugraacik
@mehmetgacar hocam bu çantayla geldiğimiz için zor olabilir :D

Benim uyku tulumu yazlık ve basit bir şey. Yarın gidip Decathlon'dan çok pahalı olmayan bi tulum bakayım en iyisi.

Valla iyi tulumu olanlara lafım yok şanslılar ama yazlık tulumla gelecek olanlar içlik ve bere, atkı gibi şeyler de alsınlar. Sabaha karşı 4'te ateş yakmak zorunda kalmayın sonra :) Gece ayaz çok pis vurabilir, havalar soğuk hala.

• Beğen
Tepkiler: Bugraacik
Yazlık tulum varsa ucuzundan bir yazlık daha alın. İkisini iç içe kullanın. Çok iyi verim alırsınız.

2 sene önce 4-5 nisan 2015 şehitlere saygı turuna oğlumla katılmıştım .bu sene katılmıyorum.ama Çanakkaleyi bilirim.
tura katılacak arkadaşlar konaklama için Eceabat ve kilitbahir köyündeki oda pansiyon ,ev pansiyonlarda konaklayabilir.ücretleri makuldür.veya çevrede çadır kuracak yeşil alan bolca mevcuttur . istanbuldan oto ile gelenler araçlarını çanakkaleye geçirmesinede gerek olmaz. Eceabat feribot iskelesinin karşısında lokantalar vardır... ....
herkeze kazasız bol pedallar....

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Sıcaklık değerleri güncellenmiş bir iyi birde kötü haber vereyim hava güzel fakat şiddetli rüzgar olacak bayır aşağı pedal çevirebiliriz [emoji23] [emoji23]
d81c90052d8233f97547f252eb6bbc06.jpg

8e4d0b761f13e4dcc23513bc93a4d05f.jpg

Galaxy S7 Edge cihazımdan gönderildi

rüzgara alıştık artık yeterki soğuk olmasın :D kocaeli'den otobüs tuttuk geliyoruz 15 kişi varız şuanda :)

• Beğen
Tepkiler: Volks
Ben 2 ay önce pansiyon tutmuştum. Fiyat olarak da gayet makul Kahvaltı+Oda 50 TL :)
Fakat arkadaşların da gelmesiyle çadır atacağız. İsteyen olursa özelden bana ulaşabilir ;)

Bizde lüleburgazdan 200 kişi geliyoruz

Galaxy S7 Edge cihazımdan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Birhan K. ve Volks
@Hurol Yoney vallahi ben temmuz da yaptım geçen sene, gram rüzgar yemedim :D Bandırma' dan gittim genelde hep arkadaydı :D

@Volks Arkadan gelince güzel :D dört nala gidiyormuş hissi veriyor vermesine de fazla yön değiştirmeli bir rota olunca rüzgardan kazandığını geri veriyorsun. Gerçi sizin bisiklet bunun rüzgar dezavantajını minimize ediyor :harika: güzel rotalar vardır Çanakkale de. Fazla kullanıp açılma imkanım olmadı. Kısmet önümüzdeki haftalara.

Arkadaşlar geçen haftasonu Büyükçekmece den yola çıkıp 2 günde 330 km pedallayarak Şehitlik turu yaptık. Mesafeler kısa gözükse de yanınıza takviye yiyecek ve içecek alın. Toplu sürüşler hep sıkıntı olmuştur dikkatli gidin önünüzdeki ile mesafeyi ayarlayın. Bu bir yarış değil hangi sırada hareket ederseniz o sırada kalmaya özen gösterin. Karşınıza zaman zaman yokuşlar çıkacaktır turunuzun maneviyatını düşünerek kendinizi motive edin. Şimdiden pedallarınıza kuvvet.

Son gün kamp alanından turun bitiş noktasına çadırları ve eşyaları taşıyacak araç ayarlandımı acaba? Çanakkale'den otobüse binecekler için, tur Kilitbahir'de bittikten sonra kamp alanına gidip eşya toplayıp tekrar Çanakkale'ye dönmek mantıksız gibi.

otobüs firmaları fiyat artışıan geçmiş sanırım.

Emanet bırakmak için yer soranlara güncelleme;

Eceabat Crowded House Seyahat Acentesi 26 Mart Pazar günü bizim vestiyerimiz olacak. Dileyenler o gün orayı kullanabilirler.

@Bugraacik

Ben Bağcılar"dan katılmayı düşünüyorum kardeşim.
Hangi Firmadan aldın biletini??

Geri