Scudo Sports

Çanakkale Bisiklet Turu 2017

Çanakkale Bisiklet Turuna Katılacak Mısınız?

• Toplam katılım
    163
  • Anket kapanışı .
ALLAHIM İNŞALLAH YAĞMUR YAĞMAZ VE RÜZGAR BİRAZ AZ OLUR

Galaxy S7 Edge cihazımdan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Bugraacik
Scudo
244b3a5e1fdef4575dfedc8c978d01fc.jpg

Galaxy S7 Edge cihazımdan gönderildi

@Bartu Bilgi Hocam bizde yağmurluklarımızla geliyoruz o halde :)

@Selocu_aziz cümle karmaşası olmuş sanırsam vezneye gidip bisiklet turu için bile istiyoruz dememiz yeterli olacak sanırsam ?

@Melih Çolak öğrenci icin bisiklet turu istiyorum ben bisikletim demesek mi

@mehmetgacar
Öğrencilik bizden geçti hocam :) tamamdır alırken söylerim

C.tesi gecesi 2-3 derece civarı hava sıcaklığı bekleniyor. Yani sağlam tulum gerekli. Pazar günü de sabahtan yağışlı olma ihtimali var. Yağmurluk alınmasında fayda var :)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@Owlknife

24 ve 25 gece kamp alanına, 26 sı için eger Anadolu tarafında olacaksanız yıne kamp alanına, karsıya gececeksenız donusunuz avrupa yakası uzerınden olacaksa ecebatta bır salon ayarlamaya calısıyoruz veya bır arac

@Melih Çolak

Gelibolu Çanakkale'ye 45 km mesafede ama biliyorsunuz değil mi :)

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
@Atalay ÇELİK şöyle düşündük cuma gecesi otobüse binicez sabahı ordayız ilk turu tamamlayıp vapurla karşıya geçeriz 1 gece kalıp 2.tura ordan katılırız diye plan yaptık :)

@Melih Çolak Yine de 45 km kadar bır mesafe var.

Ilk gun rotası Canakkale Merkez ve Troıa Oren yerı gıt gel rota 66 km. Tur Canakkale merkez de bıtıyor.

Tur bıtımınde Lapsekı'ye aracla veya pedallayarak gecmenız ordan da ferıbotla karsıya Gelıbolu ya gecmenız gerekıyor. Hadı aksam vakıt rahat problem yok.

Pazar gunu tur Gelıbolu yarım adasında yanı karsıya gecmenıze gerek yok ama bu sefer de sabah aracla gelmek ıstersenız arac sıkıntısı cekebılırsınız veya cok erken cıkıp 40 km pedallayarak gelmenız gerek.

Şu şekilde

Avrupa yakası için ;

Çanakkele Eceabat Feribot
Eceabat Gelibolu Karayolu

Anadolu Yakası için;

Çanakkale Lapseki karayolu
Lapseki Gelibolu Feribot

Dosyalar

• 2.PNG
    2.PNG
    29,4 KB · Okunma: 21
  • 11.PNG
    11.PNG
    22,5 KB · Okunma: 21
  • Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Yagmurluk almak şart
Birde mat almak istesem canakkalede bulabilirmiyim kocaman matı taşımak istemiyorum burdan
Cadır uyku tulumu
Ve cantam tamamdır
Ama mat olayı kafamı yoruyor

@Atalay ÇELİK evet çok güzel açıklama olmuş şuan arkadaşlarla masaya yatıracağız konuyu çok teşekkürler :)

@Atalay ÇELİK şöyle düşündük çanakkale turun başlangıç yerinde pansiyon ayarlıcaz sabah otogardan direk oraya geçicez eşyaları bırakıp tura katılıcaz zaten ilk tur gidiş-dönüş olacak 2.turda merkezden karşıya geçilcek olarak gözüküyor olayı çözdük :)

• Beğen
Tepkiler: BF Okuyucusu
Aynen öyle :)

0286 212 6500 ı arayıp Ece Hanım ı isteyin o size booking ve otellerın normal fıyatlarından daha asagıda yardımcı olsun. Pansıyon ıstedıgınızı belırtın ama

@Melih Çolak

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
İstanbul'dan gelmek isteyen bir ekip var ama sayıları tam değil. Var mıdır İstanbul'dan 6-7 kişi olup gelmek isteyen araç tahsis edilmesi için yardımcı olayım.

• Beğen
Tepkiler: Volks
çoğu kişi tek etap katılacak bende pazar günkü olana katılıyorum zaten ilk turum fazlaya kaçmayalım ve umarım yağmur yağmaz

Yagmur yagmasına karşılık 15 tl yagmurluk satan yerler var her ihtimale karşı bulundurmak lazım malum ıslanmak artı rüzgar
Bisiklettesin tahmin bile edilemez

@Atalay ÇELİK hocam biz 2 kişiyiz. Ek olarak birkaç kişi ile de birleşip gidersek iyi olur sanki. Henüz biletimi almadım bu yüzden.

Son gün programında turun akşam 18.00 gibi sonlanması planlanıyor. Katılımcılar çadırlarını sabahtan toplayıp akşam bitiş noktasına taşıyacak araç varmı? yoksa tur sonunda tekrar kamp alanına dönülüp eşyalar katılımcılar tarafındanmı alınacak. Şunun için soruyorum Pazar günü tur sonunda otobüs bileti alacağım ona göre saati netleştirmem gerek. Eğer malzemeler araçlar ile iskeleye taşınacaksa çok daha güzel olur.

Geri