Scudo Sports

Çanakkale Bisiklet Turu 2017

Çanakkale Bisiklet Turuna Katılacak Mısınız?

• Toplam katılım
    163
  • Anket kapanışı .
@mgokkaya Turun tamamı sıcak asfalt. Yol bisikletinizle sorun yaşamazsınız. Gelibolu turunda da yaşamazsınız her iki turdada sadece sıcak asfalt yol tam sizlik yani :) bende yol ile katılacağım

Scudo
@ÇaNakkaLeRuHu

@Melih Çolak

0286 212 65 00 'ı arayıp Ece Hanım'ı isterseniz konaklama konusunda size en uygun fiyatlardan yardımcı olur. İstediğiniz otel türünüde belirtirseniz bu alınan özel fiyatları sizlere iletir rezervasyonunuzu yapar. Mesai saatleri içerisinde ararsanız yardımcı olur mutlaka

@ceycey84 hocam ben baya bi hesapladım rotayı cıkardım ama 320 bana agır gelir calıştıgım yerde usta Çanakkaleli rambalarında oldugunu söyledi inanın tam kondisyonum yok ama 200 falan olsa gözüm yer
Bilgilerin icin teşekkür ediyorum.
Gidiş dönüşümü aldım
Truvadan
%10 indirim ile 45 +45
Olay bitmiştir
Cadır tamam ama uyku tulumu ve mat oldumu ben tamam olurum
Acaba hava nasıl olur o vakit
Uyku tulumu olmasa rahat edermiyim

@Selocu_aziz geceleri çok soğuk oluyor alın bence. Uzatılmış tahminlerde böyle gösteriyor ama umarım güzel olur hava
kbnjGq.jpg

@mehmetgacar teşekkür ediyorum
Umarım bi okadar güzel gecer. Ben gene alacam tabiki

Arkadaşlar az önce pansiyon butik otel tarzı biyere fiyat sordum sizler için ayın 25inde dolu 26sında ve 27sinde boş oldukları söyledi odalar 2 kişilik kahvaltı dahil 50 liraymış.Fiyatlar genelde bu tarzdadır en fazla 10-20 oynar.

25inde dolu olmasının sebebide 15-20 kişilik yine bisiklet grubu geliyormuş o yüzden :)

@mehmetgacar o bölgede çok pansiyon var haritadan öyle gözüküyor 1 gece kalınacak zaten 50 tl gayet iyi :) çadırı ,soğuğu , tuvaleti eziyet olmasın

• Beğen
Tepkiler: Bugraacik
Arkadaslar iki kişiyi istanbuldan geliyoruz fakat bizi aracıyla hatta kamyon bile olur bırakabilen birini arıyoruz.

Ayrıca çadır ayarlamaya çalışıyorum hala. 6 kişilik çadırı olan bi arkadas verirse eger çadır da 2 3 kişiyi ağırlayabilirim.

Istanbuldan otobüsle gidecek arkadaşlar da benle iletisime geçerse sevinirim

@Bugraacik (link) spor ve gençlik müdürlüğünden minibüs ayarlayabilir linkteki abimiz kocaeli'den kendisi mesaj atın ayarlarsa minibüs beraber gideriz

Lütfen cevap verin kayıt oldum geliyorum arkadaşla çadırda kalacağız
24'ünde geleceğiz Truva turizmden Çanakkaleyi seçiyoruz değil mi varış yeri olarak(Çardak vs ilçe değil dimi?)
Tur 25inde Troyapark avmden saat 9da başlıyor doğru mu biliyorum?
Çadırı matı vs nereye koyacağız turdayken taşıyacakmıyız yoksa?
26 MARTTA SAAT kaç gibi biter tur çünki biz Ankara'dan otobüsle gideceğiz sadece 21.00 arabası var
Bu arada ankaradan başka giden varsa konuşalım

• Beğen
Tepkiler: Doğancan Çetin
@ceycey84 Bir ara yapacaklar mıydı neydi deniz otobüsü Çanakkale-İstanbul beceremediler.

@Owlknife Çanakkale otogara geleceksiniz. Çardak vs çanakkale merkeze 60-70 km uzaktaki ilçeler sakın ola almayın oralara bilet sadece Çanakkale otogar yada iskele hangisi varsa alın gelin :)

25 Mart 2017 Cumartesi TROY PARK AVM
09:00 Bisiklet Akreditasyon Fuarı Açılışı - TROY PARK AVM
09:30 Troia Etabı ve Okullarımız ile Sürüyoruz Başlangıç Töreni
10:00 Troia Etabı Başlangıcı
11:30-13:00 Okullarımız İle Sürüyoruz Etabı Bitişi/ Etkinlikler AQUA LAND
11:00-20:00 Akreditasyon ve Sponsor Etkinlikleri - TROY PARK AVM

9da fuar açılacak sanırım konuşmalar falan olacak sonra 10da başlanacak tura

Çadır mat olayını bilmiyorum onun hakkında yanlış bilgilendirme yapmayayım.

26 marttada tur 6-7 gibi biter karşıya geçişler falan derken iskelede yani çanakkale merkezde 7.30 en geç olunur diye düşünüyorum.

@mehmetgacar çok sağolun 23ünde çıksak o zaman arkadaşla 24ünün sabahında orada oluruz 24 gecesinde çadırda kalabiliriz değil mi?

@Owlknife Evet çadırda 24 ve 25 mart geceleri kalınabilecek. Sabah indiğinizde kamp alanına kadar bisikletle devam edersiniz otogardan. 15 km kadar olması lazım otogar-dardanos yerleşkesi arası.
j8V3b9.png

@mehmetgacar çok sağolun görselle falan yardımcı oldunuz :) tamam sıkıntı yok o zaman tekrardan sağolun

O Zaman tek sorun BİZ TURDAYKEN ÇADIRIMIZI NEREYE BIRAKACAĞIZ?

Bandırma'dan Çanakkale'ye kadar pedallayacak arkadaşlar arıyorum. 170 km Türk gencine koyar mı? Ben 30 km geriden Karacabey'den pedallamaya başlayacağım. Bana katılmak isteyen mesaj atsın, topluca gidelim. Ben hazırım. Çok zevkli bir yolculuk olacak.

@Melih Çolak hic bir şey yapmıyorsun siz dediginiz an %10 indirim söylüyor sponsoruyuz dedir

Geri