Scudo Sports

Çanakkale Bisiklet Platformu Logo Seçimi

Doğancan Çetin

Aktif Üye
Tepki
181
İsim
Doğancan
Bisiklet
Merida
Merhaba arkadaşlar, @Çanakkale Bisiklet Platformu olarak kısa zamanda büyük bir yol katettik. Bir kaç eksiğimiz kaldı onlardan bir tanesi de logomuzdu. Hazırladığımız 3 tane logomuz mevcut hangisi olması gerektiğine takipçilerimize arkadaşlarımıza soralım istedik.

Sizlerde 2 saniyenizi ayırarak bizlere logo seçiminde yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler şimdiden :)

(link)

Konu doğru yerde paylaşılmış mı çözemedim yardımcı olabilecek var mı?

• Beğen
Tepkiler: Serdaryildiz
Scudo
1 olarak oy verdim, hayırlı olsun topluluğunuz eminim bisiklet kültürünün gelişmesine katkıda bulunacaksınız.

Neden 1 çünkü 2 ve 3 daha spor gibi gösteriyor bisikleti 1 ise ulaşım aracı. Bence bu bilince ihtiyaç var :)

Bisikletçi dostum bizler logo seçmekten, içtüzük hazırlamaktan, üye listesi düzenlemekten, uyulacak kurallar manzumesi yazmaktan bir türlü bisiklet sürmeye vakit bulamıyoruz. Boşverin bu işleri pedala kuvvet yapın. ha illada logo isterseniz

:) al sana logo.

@mehmetsunu Gerekli çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz ancak logo bizi görünür kılacağından ihtiyacımız mevcut :)

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
o zaman 3 ü seçtim. Diğerleri demode duruyor ford T motor döneminden kalmış gibi duruyorlar. Çerçeveyide adam ederseniz çakma güzel bir logo ortaya çıkacak.

2 numaraya oyumu attım ancak ufakta olsa bir kafa karışıklığı yaratayım. Keşke logonuz da Çanakkale Şehitler Abidesinin ufak bir gölgesine yer verseydiniz.

@Onur YCL
Kesinlikle :)

@ÇaNakkaLeRuHu Teşekkürler desteğini her daim hissedeceğimizden şüphem yok :)

Yeni logomuz bu şekilde olmuştur arkadaşlar :)

ilginize teşekkür ederiz.

bkvqqb.jpg

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
@dogancancetin

Güzel turlarda ve paylaşımlarda bulunmanız temennisi ile hayırlı uğurlu olsun İnşaAllah.

• Beğen
Tepkiler: Doğancan Çetin
@ÇaNakkaLeRuHu Güzel çalışmalarımız ve etkinliklerimiz var çoğunu işleme koyduk ancak duyurusunu yapmadık :)

ayrıca sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın :)

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Geri