Scudo Sports

Çanakkale Alexandrıa-Troas Dalyan Bozcaada Turu

Hakan bey yorumunuz için teşekkürler.İnşallah bir gün beraber pedallamak

dilegiyle saygılar.

Scudo
Cihan hocam yeter artık gel özlettin kendini havalar güzel gidiyor.

Şöyle açılalım biraz uzaklara ayaklarımız açılmışken,gözüm yollarda

istersen yenı bısıkletını alınca bende geleyım.İstanbuldan bir marmara

turuyla Çanakkale yapalım.Kendine iyi bak saygılar.

@CEM ATEŞ

Teşekkürler cem kardeşim.Bozcaada harika bir yer bu sene 15 kez turladım doyum olmuyor.Hele bu zamanda sakın tam kafa dinleyecek yer.

@Ender Alıcıoğlu

Ender Hocam Merhaba

Aslında ben bisiklet üzerinden hiç inmiyorum.Her gün en aşagı 40 km var.

Ama hepsını forumda yayınlama imkanı yok yoksa internet başından kalka

mayız.Aslında hazırlık yapmadan çıkıyorum.

Hocam her zaman buyurun,sizlerle her zaman pedallamak isterim.

Saygılar kendinize iyi bakın

Merhaba İrfan Hocam ben Çanakkale'den Erol, senelerdir bisiklet binerim, kendi çapımda turlarım fakat bu siteyi keşfettikten sonra hevesim daha bir arttı. Sizinle pedallamak isterim fakat malum iş dünyası bünyesinde pek geziye olanak vermiyor. Pazarları bile çalışıyorduk, artık çalışmayacağız büyük ihtimal, havalarda müsaade ederse sizinle pedallamayı çok isterim.

• Beğen
Tepkiler: İrfan Aşıroğlu
@Erol KOLAS

Yorumun için teşekkürler erol kardeşim.Tabii neden olmasın bu hafta Kemel
Bodurlar olabilir.Murat varolun orada toplanıyoruz.Görüşmek dilegiyle

• Beğen
Tepkiler: Erol KOLAS
@İrfan Aşıroğlu

Ah ağabey şu tükürük renkli gökyüzüne baktıkça İstanbul'da bulunmaktan memnunmuyum sanıyorsun?Burada bisiklet sürerken Çanakkale havasını nasıl arıyorum bir bilsen...!
Derler ya ''olmasını istediğiniz ile olanı karşılaştırmaktan vazgeçerseniz bulunduğunuz andan zevk alabilirsiniz'' diye. İşte öyle yapmaya çalışıyorum ne kadar becerebilirsem...
FX 7.5 için mail attım,uğradım haber bıraktım hala bekliyorum. İşleri halledip bisikleti de alınca yanınızdayım. Selamlar,sevgiler.

• Beğen
Merhaba Arkadasim,

Vallahi tek kelime ile harikasin.Artik bisiklet senin icin bir yasam bicimi oldu.Sayende cok guzel parkurlari ogreniyoruz ve okurken ,resimlerine bakarken ayni yerleri geziyormusuz hissine kapiliyoruz. Sevgi ile kal bol pedalli gunler.

Bozcaada gezin cok imrendirdi . Yazin gitmistim ama gezi grubu ile insallah en kisa zamanda bisikletle de bir tur yaparim. Adanin en bakir zamanini resimlemissin.Yazin o kadar kalabalik olan bu yerleri gordugumde sanki farkli bir yerdeymisim duygusuna kapildim.

• Beğen
@Timukan Karaca

Selam Degerli Arkadaşım

Güzel yorumun için teşekkürler timukan hanım,dogru söylüyorsun bisikletsiz bir gün düşünemiyorum.Aslında Çanakkale parkurları dar gelmeye başladı.Şöyle özlemini duydugum karadeniz turuna hazırlık yapmaya başlasam diye düşünüyorum.

@Timukan Karaca

Aslında kalabalıkta bozcaada sıkıcı oluyor.Bisiklet için tam idael günler,havalarda çok müsait bende bu fırsatları degerlendiriyorum.:in:

Yanliz olmama ragmen turdan çok büyük zevk aldım.İnşallah yaz gelmeden
bahar aylarında vaktınız olursa bu güzellikleri turlama fırsatı olabilir.

Saygılar sizede bol pedallı günler dilerim.

@alper günak

Degerlı kardeşim alper her zaman için ben hazırım,ne zaman istersen pedallarız.Biraz elını çabuk tut havalar güzelken turlarımıza katıl bu hafta
Kemel,Bodurlar turunu düşünüyoruz.:in:

Saglıcakla kal

• Beğen
Tepkiler: Timukan Karaca
irfan abi eline ayağına sağlık gene çok güzel bir tur yapmışsın valla ben bi zayıflayıp bide güzel bi bisiklet alsam gelicem hiç tereddüt etmeden ama.... :D:D

• Beğen
@Gürkan ATAR

Sagol gürkancım sen azimlisin başaracaksın yarın gene süprızımız var.
Görüşmek dilegiyle sizin turunuzda güzel olmuş,ayaklarınıza saglık

nasıl da farklı bir insan olduğunuzun umarım farkındasızdır arkadaşlar.
beyazlayan saçların yaşlılık ile hiç bir ilgisinin olmadığını öğrettiğiniz için teşekkür ederiz.
yazılarınızı ve fotoğraflarınız böylesi güzellikler ile tekrar bekliyoruz.

• Beğen
Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş.Resimler çok güzel 2007 de gezdiğim yerleri hatırladım, mutlu oldum.Antik hamamı,Bozcaadadaki üzümleri,resimde boş olan yazın dolu olan plajları, dalyan köyünü, köyün sahilindeki Türk bayrağını,sadeliğini, güzelliğini...özledim.Bu tür gezilerinizin devamını dilerim.Elllerinize ayaklarınıza sağlık.

• Beğen
...İrfan Bey Merhaba, Bozcaada turu özellikle bu mevsimde muhteşem olmuş, trek'inize ve ayaklarınıza sağlık.. Çanakkaleli olarak ben, Cihan abinin aksine İstanbulda olmaktan mutluyum ancak bir koşu oraya da gelip sizlerle turlamayı istiyorum. Kışın da bisiklete binmeye devam ediyorum ve bakarsınız bir kış turu yaparız Çanakkale'de... Olumlu enerjiniz, samimiyetiniz, bisiklete binen insan profilinin kim olduğu hakkında çok iyi fikir veriyor.. hayatı yaşamak için bisiklet.... bisikleti yaşamak için hayat.. sevgiler,

irfan abi yine yapacağını yapmışsın eline ve pedallarına sağlık bu hafta ayrı kaldık ama birdahaki sefere kısmet olursa birlikte oluruz ,gerci bizde bu hafta hep kulaklarını cınlattık ama birlikte olamadık abi ,ayrıca cihan abide gelsin artık yaaaa ÖZLEDİK VALLA ne istanbulmuş yaaaaaaaaaaa,neyse abi hadi bakalım pedallamaya devam

@karadatemiz

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.Saçların beyazlamış olması hiç bir zaman için engel degildir.Samimiyetimle söylüyorum.Kendimi çok zinde ve
saglıklı hissediyorum.İnsan kendını hıssettıgı yaştadır bende hala kendımı onsekiz gibi hissedıyorum.Saçlarımı boyamayı da düşünmüyorum.Dogal kalmayı tercih ederim.Tekrar güzel yorumunuz için teşekkürler.

Selamlar

• Beğen
@Ali Kader Erol

Güzel yorumunuz için teşekkürler ali bey bisiklet benim yaşantım.Bisikletsiz bir gün düşünemiyorum.Cihan hocamda istanbulda o da TREK FX7.5 beklıyor bısıkletımle özdeşleştim.Her zaman için buyurun yaz,kış farketmez turlamaya allah saglık verdikten sonra hazırım.

Samimiyetinizden dolayı teşekkürler.Selamlar

@varol bisiklet

Güzel yorumun içi teşekkürler murat'çım bu hafta ayrı düştük ama gönlümüz hep beraber.Sizlerin benım kadar boş vaktı yok bılıyorum.Saglık olsun bu gün kamıl'le bir bogaz turu yapacaktık 125 km fakat aksamdan berı yagmur yagıyor iptal ettık.Yine beraber pedallamaya devam bakarsın bu hafta sonu beraber yaparız bogaz turunu ..

Selamlar...

• Beğen
Geri