Scudo Sports

Çanakkale 18 Mart

Scudo
ben ve 2. arkadasım daha yeni aldık bisikletleri bulusup beraber antreman yapabiliriz

üniversitede olmayabilir ama oldukça iyi organize olmuş işlerini ciddiye alan bir bisiklet grubu 18 mart bisiklet grubu, merkezde varol bisiklete gidip Murat abi(Murat VAROL) ile konuşabilirsin.

Beyler ben önümüzdeki iki ay içinde gökçeada turu yapmak istiyorum arkadaş bulamadım.bursadan otobüsle gelicem 3-4 gün adada kalmayı düşünüyorum.Kendim aslen ÇANAKKALELİYİM zaman probleminiz yoksa buyrun gelin memnun olurum.Bu geziyi yalnız başıma yapsam ne kadar zevk alırım onu da bilmiyorum!!

hocam bende çanakkaldeyim.bayramdan sonra çıkabiliriz turlara.

Foruma yeni katıldım. Ben de ÇOMÜ'de öğrenciyim.
Etkinlik yapabiliriz.

@cumhur

Dostum yaza inş :) eskişehirde okuyorum yaza çanakkaledeyim :)

Merhaba Arkadaşlar, Çanakkale'de genelde her hafta düzenlediğimiz gezi/turlara katılmayı düşünürseniz haberleşelim. Selamlar

çomü pedal adı altında üniversitemizin bisiklet topluluğunu açtık.etkinliklerimizi facebookta yayınlıyoruz oradan takip edebilirsiniz.

ÖSEM'in orada masayı kurduk niye gelmediniz :D

yarın çomü pedal topluluğu'na kayıt olmak isteyen arkadaşlar iletişime geçebilir.

oha kalabalık olmuş bura :D

madem böyle herkez en yakın ne zaman tura çıkıyor yazsın bari ona göre gelelim.

@NUSRET ÇİMEN

Abi çanakkale'nin daha rüzgar biryerini bulamadın mı ya :D gökçeadayı biliyorsunuzdur diye tahmin ediyorum ama ben arabayla bi kez gittim bi daha gitmemeye tövbe ettim en son.

@tamayaytam

dağlık arazi bölgelerimiz yok turlarda. bi' ara sıra ben inip çıkıyorum bir yerlere gruptan ayrılıp :D mola yerinde yetişip devam ediyorum işte. turların çoğu manzara odaklı oluyor :) tepelere ya da şehitliklere... bu dönem için öncelikle 4 nisan'daki tur için kondisyon çalışma amaçlı hafta sonları tur yapmayı düşünüyoruz. 20-30-45 km gibi. yerleri daha belli değil onları konuşma rota çıkarma şansımız olmadı daha. turlardan önce biz gidip keşif turu yapıyoruz çünkü. okuldaysan, yarın bir arkadaşla daha görüşeceğiz 12.00-13.00 gibi öğlen derslerden sonra ya da ders arasında.

@Şevket Akça 23 ünde bir arkadaşımın bisikletini getireceğim İzmir den . Sanırım aktivitelere iki kişi katılabiliriz. Enstitüden Cumali Bey de kayıt oldu mu acaba?

Geri