Scudo Sports

canada'li yesil elma :D specialized p3 street bisikleti

Scudo
gel beklerim :D pazar gunu hava gunesli gosteriyo. gokhanla irtibata geciyimde bi north shore yapayim :D

Ellerine sağlık güzel bisiklet iyi günlerde kullanman dileğiyle ;)

SAYGILARIMLA

Bisikletiniz gözüme çok güzel geldi :) Yemyeşil bir elma gibi adeta:D Sanki sert bir ısırık almak istiyor gibi duruyor.. :p Yani whistler'ın tadını çıkarın! Bu bisiklet aksiyon için yapılmış adeta! :) Güzel toplamışsınız renk uyumu ve komponentler hoş!, ellerinize sağlık!

Çok güzel bir makina. O nasıl bir zincir ilk defa göryorum yada karanlıkta olduğundan farklı görüyorum.Otobüsteki sistem çok güzel gerçektende keşke bizim buralardada olsa. Paylaşım için Teşekkürler.

Güzel makina yaptın yine orda da, hayırlı olsun güle güle kullan.:) Gelirken yanına birde demo çek hazır gitmişken.:D

aslında izmirde de otobüse alıyolar bisikleti lastikleri söküp otobüsün orta kapısındaki cep (yolcuların ayakta bekleme bölümü) yerine koyarsanız alıyolar :D

Bisiklet güzelmis gerçekten otobüs ayrıca bi güzel

çok güzel bir bisiklet.iyi günlerde kullanın.rengi çok hoşuma gitti.

Değişik bir çalışma olmuş:)Kadro rengini beğendim.Bisiklet otobüsün üzerinde ayrı bir güzel duruyor...:)Otobüsün üzerindeki resim haricinde gündüz çekilmiş resimlerden bir kaç tane eklesen iyi olurdu...Renkleri daha iyi görmüş olurduk...Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

Çok beğendim. Acayip olmuş. Güle güle kullanın. Bizim otobüslerin önünde taşımak sakat olur :) Şoför kesin unutur bisikleti :p

Müthiş makina, keyfini çıkart ;)

Geri