Scudo Sports

Çamurluk tozluğu nereden bulurum?

Atasoy

Terörü ve destekcilerini Lanetliyorum
Tepki
13.285
İsim
ibrahim
Başlangıç
1977—78
Bisiklet
Corratec
Bisiklet türü
Şehir - Tur
spatlap-fiets-kort-pvc-zwart.jpg
Resimde görunen tipde çamurluk tozluğu hiçbiryerde bulamıyorum. Aliexpress de yok. Konya daki butun bisiklet parcası satan yerleri gezdim. (Konya'da yoksa Turkiyede yoktur herhalde :))
Gören duyan olursa haber verirseniz sevinirim.

Scudo
@BerkEvren
Aslında düşünmedim değil. Bu kadar basit bir parçanın bulunmamasi tuhafıma gitti.

@atasoy Hocam büyük ihtimal senin istediğin tarzda değil ama şöyle bir ürün buldum.Belki başkasının işine yarar diye paylaşıyorum.Yanlız markası Brooks olduğu için fiyat biraz...:krktm:
(link)

@atasoy
Ağabey bu sefer buldum gibi.Paylaştığın görselle neredeyse birebir aynı.
Yabancı site alışverişlerinde çok uzman değilim.Yalnız ürünü sepete attığımda ''Türkiye''ifadesi çıktığına göre gönderiyordur diye düşünüyorum.
(link)

18795.jpg

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@hamlet2006 Teşekkürler yaklaşık 50 tl çok pahalı.
Türkiyede üretilen markalarda mevcut bu tozluk aslinda bulunmasi gerekir.
20180218_095323.jpg
20180218_095312.jpg
Gazellenin tozluğunu buldum 10 tl ye aldım.
Ama olmadi ihtiyaci olan varsa hediye ederim.

@atasoy Fiyat gerçekten pahalı.Komple çamurluk seti alır gibi.:kötü:

• Beğen
@atasoy

20180218_134430.jpg
Gazelle tozluğunu biraz zorlamayla taktim Lastiğe 2 mm yakın duruyor. İdare edecek gibi inşallah.

@atasoy Konya'da bisikletle ilgili bir ürünün bulunmaması bence mümkün değildir :)

(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
arkadaşlar birşey sorcam bu tozluk derken tam olarak ne işe yarıyor. Çamurluk değil çünkü , anlayamadım açıkçası

@Anıl Erdoğan çamurluk uzatma aparatı diyebiliriz. Normalde bir çamurluk zemine en fazla bir karış yaklaşır. Bunu takarak çok tozlu veya yağmur/çamurlu yerlerde ilave koruma elde etmiş olunur. Eskiden kasabalarda çift kadrolu klasik bisikletler çoğunluktayken, tozluğu olmayan yoktu. İspanyol paçalı pantolonlar gibi modaydı hatta. MTB'ler çoğalırken, klasik bisikletlerle birlikte unutulmaya yüz tutuyorlar :(
9876543223456.png

@Özcan. şimdi oldu abi çamurluk uzatma diyince jeton düştü. Tozluk diyince bir şaşırdım. Dededim çift kadroda vardı bundan.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy ve Özcan
Tam boy camurluk kullaniyorum..arkada bu tozluktan varda. Ön camurlukta yok..bende birseyler bulup uyduracam artik... Ayakkabima su ve camur cok sicriyor..aynakolada zarar veriyor.

• Beğen
@Özcan.
Hocam çok teşekkur ederim. Bunlari yakinen inceledim çok büyük ve kaba görüntuleri var.

@Anıl Erdoğan
Tam ismi nedir bende bulamadim tozluk diyorsun çıkmiyor. Çamurluk diyorsun çıkmiyor. Bende böyle birşey uydurdum:).
20180218_090859.jpg Kendi küçük faydası büyük bir parça,
olmayınca sırtıma kadar çamur sıçratiyor.

Ingilizcesi "mudflats" mış.
Screenshot_2018-02-25-00-09-18.png
Meğer bütün dünyanın sorunuymuş millet neler yapmış:)

kısa çamurluk kullananlar için gerekli bir parça ama heryerde her çamurluğa uyanından bulunmuyor. en iyisi kendin yapmak.

Geri