Resimde görunen tipde çamurluk tozluğu hiçbiryerde bulamıyorum. Aliexpress de yok. Konya daki butun bisiklet parcası satan yerleri gezdim. (Konya'da yoksa Turkiyede yoktur herhalde )
Gören duyan olursa haber verirseniz sevinirim.
@atasoy Hocam büyük ihtimal senin istediğin tarzda değil ama şöyle bir ürün buldum.Belki başkasının işine yarar diye paylaşıyorum.Yanlız markası Brooks olduğu için fiyat biraz...
(link)
@atasoy
Ağabey bu sefer buldum gibi.Paylaştığın görselle neredeyse birebir aynı.
Yabancı site alışverişlerinde çok uzman değilim.Yalnız ürünü sepete attığımda ''Türkiye''ifadesi çıktığına göre gönderiyordur diye düşünüyorum.
(link)
@hamlet2006 Teşekkürler yaklaşık 50 tl çok pahalı.
Türkiyede üretilen markalarda mevcut bu tozluk aslinda bulunmasi gerekir.
Gazellenin tozluğunu buldum 10 tl ye aldım.
Ama olmadi ihtiyaci olan varsa hediye ederim.
@Anıl Erdoğan çamurluk uzatma aparatı diyebiliriz. Normalde bir çamurluk zemine en fazla bir karış yaklaşır. Bunu takarak çok tozlu veya yağmur/çamurlu yerlerde ilave koruma elde etmiş olunur. Eskiden kasabalarda çift kadrolu klasik bisikletler çoğunluktayken, tozluğu olmayan yoktu. İspanyol paçalı pantolonlar gibi modaydı hatta. MTB'ler çoğalırken, klasik bisikletlerle birlikte unutulmaya yüz tutuyorlar
Tam boy camurluk kullaniyorum..arkada bu tozluktan varda. Ön camurlukta yok..bende birseyler bulup uyduracam artik... Ayakkabima su ve camur cok sicriyor..aynakolada zarar veriyor.
@Özcan.
Hocam çok teşekkur ederim. Bunlari yakinen inceledim çok büyük ve kaba görüntuleri var.
@Anıl Erdoğan
Tam ismi nedir bende bulamadim tozluk diyorsun çıkmiyor. Çamurluk diyorsun çıkmiyor. Bende böyle birşey uydurdum. Kendi küçük faydası büyük bir parça,
olmayınca sırtıma kadar çamur sıçratiyor.
Ingilizcesi "mudflats" mış.
Meğer bütün dünyanın sorunuymuş millet neler yapmış