Scudo Sports

Çamurluk kullanıyor musunuz?

Bizim burda hiçbiri düşük hızda da korumuyor işte. Araçlarla aramızda sorun var. :D
Çamurluk taksak da takmasak da yandan bir otobüs falan geçiyor, baştan aşağı çamursun. :D

Scudo
vucudumda çamursuz bı nokta kalmasada takmam hıc sevmıyorm çamurlugu :)

Bu Foruma katıldığimdan beri çamurluk kullanmıyorum arkadasların dediği gibi Mtb ye çamurluk gitmiyor... ayrıca Doğa İle iç içe olalalım... yaşasın Çamur...

Şehir içinde ulaşım için kullanan arkadaşlar için çamurluk ihtiyaç.Ama mtb nin tadını çıkarmak istiyorsam niye çamurluk takayım.:)

ben çamurluk kullanmayı sevmiyorum.bisikletin üstünde güzel durmadığını düşünüyorum.ıslak havalarda as bisikletimle dışarı çıkmamaya çalışıyorum.

Ben hergün evden işe, işden eve gidiyorum, geçen gün yağan yağmurda ağzıma kadar gelen çamuru gördükten sonra , MTB ye çamurluğun şart olduğuna karar verdim, gerçi benim MTB artık Mtb likten çıktı ama :D olsun, şehir bisikletine doğru gidiyor. Bu resimlerde gösterilen çamurluklar çamuru belli bir yere kadar engeller, şehir bisikletlerinde olan boydan boya olan çamurluklar iş görür bence.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
O kadar garip yorumlar var ki.
Tipini beğenmediğiniz için çamurluk takmıyorsunuz, ve bu yüzden yağmurlu havalarda dışarı çıkmıyorsunuz.
Gerçekten çok ilginç :D

• Beğen
Tepkiler: özgür çelikkaya
@Şevket Şahin

Aynen bende onlardan arıyorum.

dağ bisikletlerine normal şehir bisikleti çamurluğuda taktırabilirsiniz.

Sizlere en baba çamurluk cycraguard buyrun:D
(link)

(link)

ben çamuru seviyorum ama alacak olsam bunu alırdım:D

dikkat ederseniz cross motorsiklerindede çamurluk yüksektedir ve o fotoğrafları olan çamurluk çok meşhur bir markadır genisliginede dikkat edin demekki bi ise yarıyo,insanlar kullanıyo..

@Melike S. Ünver

çamurluğa çok fazla ihtiyaç duymuyorum.ucuz bir çamrluk aldım gerekli zamanlarda onu takıyorum.işimi görüyor. bence bir çamurluk için çok para vermek anlamlı gelmiyor.tabii tercih olayı

Çamurluğu yağmurlu günlerde gerekli görmeyenler , yeteri kadar sağnak yağmurda bisiklete binmeyenlerdir, sağanak bir yağmurda bisiklete binen bir kişi çamurluğun ne kadar gerekli olduğunu zaten anlar.

Günde 10+10km işe gelip giden biriyim, geçenlerde sağanak yağmura yakalandım eve dönüş yolunda, bu göstermiş olduğunuz kısa çamurlukların hiçbir faydası yok onu ilk önce belirtmek isterim, eğer teker yarı çapını kapatamıyorsa o çamurluk iş görmüyor demektir.

Çamurluk isteyen arkadaşlar eğer adam gibi iş görsün diyorlarsa şehir bisikletlerlinde olan tekeri alt seviyeye kadar kapatan çamurluklardan alsınlar.

• Beğen
Tepkiler: war3z
bence mtb de çamurluk görsel olarak güzel durmuyor ama doğasına aykırı falan değil tabiki öyle olsa jeeplere de çamurluk koymazlardı ve bisiklettede kullanım alanına amacına göre de gerekli.

Hafta içi işe gidip gelirken günde 50-55km yol yapıyorum ve bu tur ulaşım için kullanınlan durumlarda çamurluk kötüde, güzelde gözükse gerekli olduğuna inanıyorum hafta sonu için bence sorun yok mesela bu hafta sonu 2 kere sağnak yağmuru yedim iliğime kadar ıslandım ağzıma burnuma su çamur vs girdi ama süperdi çünkü eğleniyordum bunun için bisiklete bindim. İşe giderken yada bir yere ulaşmak amacı ile kullandığınızda durum böyle değil. Bu hafta sonu bende Polisport un çamurluğundan almayı düşünüyorum.

Mark Cavendish , bile çamurluk kullanıyor beyler . Bu kadar kompleks yapmayalım

Mark Cavendish training at home. Isle of Man.
(link)

Decathlondan 23 er liraya arka ve ön çamurluk aldım toplamda 46 liraya geldi ben beğendim çok güzel, arka çamurluk istenirse aşağıya yukarıya hareket ettirilebiliyor (fotoğraflarda gösterdim) ve oldukça sağlamlar almak isteyenler için bir alternatif olabilir.

http://i53.tinypic.com/nwir8n.jpg

http://i51.tinypic.com/ml58cg.jpg

http://i52.tinypic.com/qwzwwo.jpg

@Eren AYDIN

arkadaşlar kusuruma bakmayın, konuyu hortlatıcam. Resimdeki bisikletin kullandığı çamurluğu aldım. Maşaya bağlama aparatları elimde mevcut ancak bağlayamadım. Yardımcı olabilicek varsa sevinirim.

berksan güzel olmuş ama trekteki ön çamurluk daha yukarıda ve daha hoş duruyor eğer mümkünse kesinlikle yukarıya al

Geri