Scudo Sports

Çamura battık...

Scudo
Küveti suyla doldurup birazda sirke ekleyip bekletmek lazım bunu :) [emoji16] [emoji16] [emoji16]

Anadolunun meşhur çamuru bence bu :D başına gelmeyen dağ bisikletçisi yoktur :)

@bagikazi Kütahya Eskişehir arası o meşhur vadilerde hep bisiklet sürmek istemiştim öğrenci yıllarım da , takii Adana'ya yatay geçiş yapana dek :)) . Bolca , kazasız pedallamalar , soğuklara aman dikkat.
Çamura gelinca
yaklaşık 2 hafta önce Adana'nın yaylalık bölgesi olarak bilinen Pozantı'ya Adana Bisiklet Topluluğu ile pedallemiştik. İlçe biz gelmeden 1 gün önce yağmur almıştı , çamurlu bölgelerde bayağı zaman kaybetmiştik. İnişiyle , çıkışıyla meşhur bir bölge olan Taşdurmaz bölgesine yazın kesinlikle gitmeniz tavsiye edilir. Ortak bir etkinlikte olabilir açığız böyle güzel fikirlere her zaman.Tırmanış esnasında ilk bulduğumuz su ile çamurlu bisikletlerimizi temizlemiştik. Geri dönüşse gıcır gıcır seslerinden ötürü eziyetti. Evime geldiğimdeyse doğrudan hortumla su tutmadan bir bezle detaylı bir temizlik yapıp , zincirlerimi yağlamıştım o kadar.

Dosyalar

• IMG_0920.JPG
    IMG_0920.JPG
    196,3 KB · Okunma: 21
  • IMG_0950.JPG
    IMG_0950.JPG
    122,4 KB · Okunma: 20
  • Beğen
Tepkiler: Saikou
@PeDaLLı-YoRuM evet. Camur killi olunca cok kotu oldu. Yapraksiz kisimlar da vardi ama oralar daha islakti. Bir yerden sonra birak daginik kalsin moduna geciyorsun.

• Beğen
Tepkiler: PeDaLLı-YoRuM
@akinumutcan siz de baya zevk almissiniz herhalde :) Ben hemen temizleyemedim. Killi camur da kuruyunca basincli sudan baska bir yontem gelmedi aklima.

Geri