Scudo Sports

campagnolo xenon arka aktarıcı kırıldı. yenisini alıcam öneri gerekli acil yardım

@Cemre Can Süral

sorma sorma. yani allah'tan istanbul'a yakınız, kocaeli'nde servis yok ama arabaya otobüse yüklersin 1-1buçuk saate kadıköyde eşşek gibi çok kaliteli servis var birine götürürsün. ona bile şükrediyorum..

• Beğen
Tepkiler: Cemre Can Süral
Scudo
Benzer problem aynı marka model bisiklet ile yaşadım. Shimano, sram vs uğraşma, direkt veloce arka aktarıcı al, daha ilk ayını doldurmadan kırıldı, 2012 model veloce ile değiştirdim tıkır tıkır çalışıyor. short cage alacaksın 25 dişli varsa ama ben mid aldım ileride büyük dişliyi 27 yapabilirim diye. benim daima alışveriş yaptığım bir site. fiyatlar uygun paypal geçerli .

(link)

siz de mi cr 022 ile yaşadınız aynı sorunu hadi ya :s şimdi xenon 80 lirayken veloce 120 liraya denk geliyo. veloce al diyorsunuz ha kesin?

Bu tip kırılmaların en büyük sebebi montaj esnasında vidaya uygulanan fazla torktur. Fabrika çıkışlı motorlu el vidalama aletiyle veya yetkili servis motajı sırasında sağlam olsun mantığıyla uygulanan aşırı kuvvet vites yuvasının plastik yapısını haliyle zayıflatır ve belki o anda içten bir miktar çatlamasına sebep olur. Bu da titreşimlerle çok geçmeden bağlantı noktasının kırılmasına yol açar...

@Uğur Ece

kesinlikle veloce, ama yeni modeli, 2012 öncesi alma.

(link)
(link)
(link)

şurdaki kaç yılının modeli hocam biliyor musunuz? 2012 ya da 2013se bunu alıcam direk.

(link)

bu eski model, xenon dan çok farklı değil, resimlerini gördüğün ise yeni model, plastik vs. yok... metal aksam. TR de yeni model bulamazsın, ben de zamanında çok aradım. Bulamayınca yurtdışından aldım. Eğer yurtdışından almak masraflı gelirse veya uğraşmam dersen, 100 liraya daha kıyıp (link) şunu almak daha mantıklı benim şahsımda...

100 lira değil 50 lira iki model arasındaki fark. kargo dahil 60 euro ediyo veloce nerdeyse heryerde, o da 150 lira en az. aslında yani olabilir bi kere alıcaz almışken iyisini almak mantıklı tabi ki. ancak 50 liralı fark var mıdır iki model arasında?

Geri