Scudo Sports

Campagnolo Scirocco 35mm Hakkında

@Ali Demir

Göbek sesi süper olsa akıcılığı olmasa daha kötü :) jantın performansı, akıcılığı, fiyatı ve dayanıklılığı iyi olduktan sonra arka tekere pet şişe takarım ben de :p
şaka bir yana da 600 liranın üstüne vergi binince Aktif Pedaldaki fiyatına yaklaşıyor ama sanırım ha geldi ha gelecek gümrükte kaldı mı nerde diye düşünüp strese girmeye değer mi acaba?

Scudo
@Sozenen Gümrükte kaldı mı diye düşünmenizi gerektirecek bir durum yok, Türkiye'ye sıkıntısız geliyor. Düşünmeniz gereken nokta fiyat konusu. Merlin'deki 600 liralık fiyat Campy freehub için geçerli, Shimano uyumlu olan 645 lira ve out of stock yani stokta yok. Stokta olsa bile toplam maliyet rahatlıkla 800'ü bulur. Bıke discount fiyatı biraz daha uygun ancak onda da 60 lira kargo parası verirsiniz, iyi araştırmak lazım.

O sıkıntı çünkü ben zaten shimano 105 set kullanıyorum. shimano uyumlusu daha pahalı. Ya kazığı göze alıp Türkiye'den alacağım, ya da yurt dışına giden bir yakınıma aldıracağım tax free.
Ama kararı verdikten sonra alması kalsın bir şekilde ayarlanır. :D önemli olan verdiğim parayı hak edecek bir jant olması :)

(link)

Daha önce wiggle'dan Campagnolo Zonda almıştım. 1 hafta içerisinde sorunsuz ve gayet iyi bir şekilde paketlenmiş olarak elime ulaştı. Bence merlin yerine yukarıdaki adres, yani wigggle tercih edilebilir. Shimano 9/10/11 uyumlu olan jant seti stoklarında var.

@Erdal YILMAZ

Wiggle da da jantın fiyatı limitlerin altında kaldığı için kargo ücreti ekliyorlar 31 dolar :( o zaman da yine vergiyle beraber Türkiye fiyatına denk geliyor.
Birazdan biri çıkıp amaan ne halin varsa gör dicekmiş gibi hissettim. Çok söylendim sanırım :)

Sanırım ben de scirocco set siparişi vericembu hafta, wiggle fiyatı kargo ücreti ile birlikte aktif pedal fiyatına çok yakın, wiggle dan daha uygun fiyat yoksa yurtdışında aktif pedalı tercih ederim, en azından kargo bekleme, cargoda zarar gördü gibi endişem olmaz...

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@taskin
Dolar yükseldi :( Aktif Pedal fiyatı da 30 TL civarında yükseldi bu arada...

@Sozenen Jantları uzun zamandır kullanıyorum özellikle kalitesi ve akıcılığı bence gayet iyi. En son İzmir yarısında büyük bir kaza yaptım , 18 yerim sargıya alındı , kadro göçtü ve ön jantıma büyük bir darbe aldım (ezik ve çizik meydana geldi) bisikleti daha sonra kaldırdığımda ise jantın akordu bile bozulmamıştı.Aldığımdan bu yana binlerce km yol yaptım ve sadece 1 kez akort ayarı yaptırdım.Takım arkadaşlarımda aynısından aldılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Sozenen
Scirocco'yu bilemiyorum ama ben yeni bisikletim için bisiklet gelmeden Zonda siparişi verdim. Dün geceden beri henüz pek kullanma şansım olmadı ama Zonda'nın yorumlarında çok sert olduğu falan yazıyordu. Özellikle arnavut kaldırımı yerlerden gittim pek bir sıkıntısını görmedim. Hatta eski bisikletimden konforlu diyebilirim. :) Bakalım yarın açılışını yapacağız o zaman belli olur :)

@Yücel Demirkılıç

Jantları alalı 2 hafta oldu. 200 km civarında yol yaptım ve akıcılığından sağlamlığından şimdilik çok memnunum. Wiggle.co.uk sitesinde indirimdeydi vergisi ile birlikte bana 670 TL gibi bir maliyeti oldu. Fiyat performans açısından da mükemmel diyebilirim.IMG_0305.JPG

Ufak bir hort olacak ama yeni konu açmak istemedim.

Bende Concept Ex jantlarımı bu setle değiştirmek istiyorum şu anda çoğu yerde stokta yok. Wiggle'ı beklemedeyim 620 lira stoklara gelince vergiyle beraber 700 lirayı biraz aşacağım.

Fulcrum Racing Quattro ile aynı olmasına rağmen Fulcrum neden daha pahalı diğer sitelerde yoksa Fulcrum'un bir avantajı mı var.

Dostum campylerin hepsinde var mıdır bilmem ama bu seti kullanan bir arkadaşın arka jantta kronik göbek problemi var. Şahsen fulcruma çok ön yargılı bakan birisi olarak racing 3 aldım ve gayet memnunum. Bu sebeptendir ki fulcrumlara güvenim var. Almak istediğin jantların model yıllarını da yazarsan daha detaylı bir kıyaslama yapabilirim.

campagnolo vento siparişi verdim bende bu vento için düşünceleriniz nedir acaba kulanan varmı arkadaşlar

(link)

Şu an için en uygun fiyat.Vergi ile bin gayme civarında;)

Yeni versiyonu 100gr daha hafifledi güzel jant

campagnolo G3 teller yuzunden gereksiz sert jantlar. goruntu var konfor yok.

Yol bisikleti ve konfor çok sık yan yana gelen kelimeler değil. G3 konforsuzluk yaratabilir kabul fakat ardındaki maksat gücü yola aktarma konusunda minimum kayıp ise kesinlikle kabul edilebilir.

• Beğen
Tepkiler: Denizcagan
bir jant bukadar da sert olmaz, ama bu campagnolo nun g3 butun jantlari icin gecerli (karbon cemberliler haric) gereksiz sert. yoksa yol bisikletinde konfor oncelikli tercih olmadigini biliyorum. g3 un goruntu disinda hicbir albenisi yok. ornek; campagnolo scirocco alacagima fulcrum racing quattro alirim. HERSEYleri ayni ama quattro daha konforlu. bu quattro da scirocco ya gore daha fazla guc kaybettiriyor demek degil.

Geri