slm arkadaşlar önümüzdeki yaza bir yol bisikleti toplamak istiyorum kompenent seçimi konusunda tecrübeli abilerimin tavsiyelerini ve tüm bisiklet severlerin yorumlarını bekliyorum
Centaur 2008 Yaris Seti
Fiyatı : 1.266,08 YTL
VELOCE 2008 Yaris Seti
Fiyatı : 945,70 YTL
Shimano 105/ 10 Grup
Fiyatı : 1.071,15 YTL
Shimano Ultegra 10 lu
Fiyatı : 1.449,43 YTL
sizce fiyat ve performans oranla hangisi en ideal olur bu setlerden birini almak istiyorum bütçemi zorlayacağı için fiyat önemli bi faktör prof yarış koşmayacağım işten artakalan zamanlarda gezi ve antrenman işte ama genede insanın gönlü olabildiğince en iyisine sahip olmak istiyor centaur ve ultegrayı kıyaslarsak seçim ne olmalı kadro olarak scott düşünüyorum zaten türkiyede yol kadro çeşidi çok az bu konudada yardımcı olabilirseniz sevinirim tecrübeli abilerimden yardım lütfen şimdiden teşekkür ederim.
Centaur 2008 Yaris Seti
Fiyatı : 1.266,08 YTL
VELOCE 2008 Yaris Seti
Fiyatı : 945,70 YTL
Shimano 105/ 10 Grup
Fiyatı : 1.071,15 YTL
Shimano Ultegra 10 lu
Fiyatı : 1.449,43 YTL
sizce fiyat ve performans oranla hangisi en ideal olur bu setlerden birini almak istiyorum bütçemi zorlayacağı için fiyat önemli bi faktör prof yarış koşmayacağım işten artakalan zamanlarda gezi ve antrenman işte ama genede insanın gönlü olabildiğince en iyisine sahip olmak istiyor centaur ve ultegrayı kıyaslarsak seçim ne olmalı kadro olarak scott düşünüyorum zaten türkiyede yol kadro çeşidi çok az bu konudada yardımcı olabilirseniz sevinirim tecrübeli abilerimden yardım lütfen şimdiden teşekkür ederim.