Scudo Sports

Campagnolo jant ve component

Kadro geometrisine baktığımda 52 kadro boyu yok görünüyor. 51-53-55 diye gidiyor boylar. Ben mi yanlış yerden baktım acaba yoksa kadro 53 ya da 51 mi? Bir de Aynakola ve ruble dişli sayıları nelerdir öğrenebilir miyim?

Scudo
üzerindeki set normal yol bisikleti içinde kullanılabilir herhalde, öyleyse compag sete talibim tabi satarsan özelden msj fiyat bilgisi verebilir misin

evet doğru,kadro 51 ,üst boru uzunluğu 52 cm yazım yanlışı yapmışım,teşekkür ederim.aynakol 53-39 arka dişli 12-28 gibi hatırlıyorum.11li sistem

@mansur dağlı

zaten buda normal yol bisikleti,üzerindeki parçalar da normal yol bisikleti parçaları,sadece parça satışı kadroyu satmadan zor,daha önce de isteyen oldu,,benmi için çok anlamsız kalıyor...

bisiklet full,sadece kadro component,veya ayrı component olarak satılıktır...

bisiklet ve kadro takasa açık,sadece kadro dura ace set ile takasa açık ayrıca ful bisiklet gene dura ace ve üst seviye shimano uyumlu jant ile takasa açık ....

Jantları satmayı düşünürseniz almak isterim. Bilgilendirirseniz sevinirim...

şu an için jantlar satılık değil,olursa da sizi gibi sorun bir arkadaşım var,ilk ona haber vermem gerek.teşekkür ederim.

öncelikle full 4500 tl den güncel,diğer opsiyonlarda açık...bazı opsiyonlar için bekleme de olan var...

Geri