Scudo Sports

Çamlıca Bisiklet Grubu

Max Torque

Forum Bağımlısı
Tepki
735
İsim
Hüseyin Gündoğdu
Bisiklet
Kron
Çamlıca, Ümraniye ve Üsküdar'da oturan bisiklet sever arkadaşlarımızı bir araya toplamak,
etkinlikler yapmak,
problemlerine çözüm bulmak,
Beraber eğlenmek,
Sabahın erken saatlerinde çıkıp antreman veya akşamın hafifleyen trafik saatlerinde Antreman yapma amaçlı
kurulmuş bir bisiklet grubudur.

Grup sürüşleri yavaştan hızlı, çok hızlıdan yavaş olmakla beraber,
orta derecede seyreder, Daha çok performans olup yüksek kadansı hedefler,
Gerektiğinde bisikletlerin sınırları zorlanır,
gerektiğinde hafif esen rüzgarın tadını çıkartır.

(link)

Scudo
Katıldım hayırlı olsun

Bu mesaj mobilden gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Max Torque
Hayirli olsun camlicaliyim ama edirnede okuyorum. Kismet olursa yazin sizlerle eglenceli turlara katilirim...

• Beğen
Tepkiler: Max Torque
Şuan bisiklet arayışındayım, 17 yaşındayım ve kafamı sağ çevirip pencereye baktığımda Çamlıca beni karşılıyor :)

Ancak şöyle bir korkum var. Performans konusunda size yetişebilir miyim bilmiyorum. 17 yaşındayım ve yüksek süratlere pek çıkmadım :)

Yavuztürkte oturuyorum akşamları ve pazar günleri fırsat buldukça uzun mesafe takılıyorum...

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çamlıcanın tüm bisikletçileri; birleşin! :p

çengelköy'deyim, yol bisikleti kullanıyorum. gruba üye oldum.

seneye ocak ayından itibaren çengelköy güzeltepede olacağım bende yol bisikletimle

Tüh yaa 2. Dönem taşındık daha yeni açıyosunuZ :(

yav fb'ye üyeyiz de peki bi hareket yok be arkadaşlar,bayramda bişeyler yapalım..

geçen gün esti terafi sonrası,bi 30 km gece gece pedalladım kafama göre.

(link)

Bende Üsküdar da oturuyorum. Bisiklet alali yaklaşık bir sene oldu. Bu tür etkinleklere bende katılmak isterim.

Arkadaşlar ben bisikletimi aldım, çekiş sistemini falan üst seviye parçalar ile değiştirdim.
Ben de Yavuztürk mahallesindenim. Nato yolunu bilenler vardır muhakkak.

Bir plan yapıldı mı, toplanıldı mı bu güne kadar? Akşamları Kısıklı - Çarşı - Çakmak - Dudullu istikameti yapılabilir?

çamlıcaya uzağım ama katıldım genede gruba. belki şeytan dürtükler de sabah erken saatlerde kalkıp size katılabilirim.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Geri