Scudo Sports

Call Of Duty 5

murty

Forum Bağımlısı
Tepki
1.176
Bisiklet
Giant
CALL OF DUTY 5 oynayan ve bitiren varmidir ?

Scudo
Evet ben bitirdim. Sanırım 1 ayı geçiyor bitireli ;)

Filmin konusu direk bizleri ilgilendirmediğinden açıkçası konu olarak pek ısınamadım. Aksine soğudum diyebilirim. Fakat görüntü kalitesi, yapay zeka... kısaca teknik detaylar oldukça güzel ;)

Bu Call of Duty 5, World at War olarak geçen oyunu değil mi? Ben de şu anda onu oynuyorum. Birde bu bir filme mi konu oldu?

Bitirmek üzereyim bugün yarın biter ve çatışma sahneleri bu sefer çok güzel yapılmış.Fakat oyun olarak bana kısa geldi.

Arkadaslar ben bitirdim de ilk bolum icin hile uygulmasini buldum ama farkettimki bu hileler daha sonraki bolumlerde islevlik kazanmiyor :(
Hani olsada diyorum soyle Almanlara bi sungu saplasak :)
Bilen arkadas varmidir acaba ????

oyunu iki kez veteranda bitirdim...
bildğim süngü sadece japonlarda olur
ayrıca bu oyunun sadece propoganda olduğunu düşünüyorum (cod 2 yle kıyaslanınca)

@muratvural95

Oyunun basinda zaten propaganda oldugunu anliyoruz,sonra o Rus asker iste diyor "hadi iste onlarin topragi onlarin kani "

@ondert

Modern Warf'da çok kısa geldi bana. Oyunu oynama şansım olmadı. Yarın başlarım

Ben daha dün başladım oynamaya ama çok zevkli bakalım ilerde neler olcak.

@Görkem Kılınç

Call of Duty 4 kısa geldiyse 5 çok daha kısa gelicektir.

Gayet güzel zevkli bir oyun yalnız COD4 den daha uzun gibi geldi bana.

Ben de 2 kez bitirdim, 4 ve 5 te en beğendiğim özellik helikopter çağırma olayıydı
easy ve mediumda sakın oynamayın !

ilk çıktığı zaman başlamış ve bitirmiştim.
cod4 üde aynı şekilde . . .

Bitirmiştim cod 5'i

Cod : modern warfare 2'nin yeni oyun içi videoları yayınlandı

(link) (normal)
(link) (HD)

Ben de piyasaya çıktığı ilk ay oyunu kurup, 2 kez bitirdim! Cod 4 kadar beğenmesem de oldukça iyiydi! Ama bence de 4' ten biraz uzun gibiydi; çünkü 4' ü bir gecede bitirmiştim, bu 2 gece sürdü :D Bu arada bir arkadaş da bahsetmiş; oyunun ekstra bölümü mükemmel, zombi avlama! Oynayan arkadaşlar en fazla kaçıncı seviyeye geldiniz ve puanınız kaç?

Geri