Ö Özgür! Forum Bağımlısı Kayıt 2 Ocak 2007 Mesaj 1.086 Tepki 489 Şehir Güzelyalı, İzmir 28 Nisan 2007 #1 call of duty 2 yi yüklerken çok güzel bi müzik çalıyo o parçanın adını bilen varmı?? teşekkürler..
S Serkan TELYAKAR Forum Bağımlısı Kayıt 9 Ağustos 2006 Mesaj 857 Tepki 1.479 Şehir İstanbul-Altunizade 28 Nisan 2007 #2 C:\program files\COD2\ yada call of duty klasörü yada oradaki klasörlerin birinin içinde main title.mp3 isminde bir dosya olacak.Tam Hatırlayamıyorum.Aradığın parça o! İsmini bende çok aradım ama bulamadım. Tepkiler: Özgür!
C:\program files\COD2\ yada call of duty klasörü yada oradaki klasörlerin birinin içinde main title.mp3 isminde bir dosya olacak.Tam Hatırlayamıyorum.Aradığın parça o! İsmini bende çok aradım ama bulamadım.
Ö Özgür! Forum Bağımlısı Kayıt 2 Ocak 2007 Mesaj 1.086 Tepki 489 Şehir Güzelyalı, İzmir 28 Nisan 2007 #3 oradaki tüm klasörlere baktım fakat yok hiç birinde ne yapmalıyım edit: buldum buldum çok teşekkürler
oradaki tüm klasörlere baktım fakat yok hiç birinde ne yapmalıyım edit: buldum buldum çok teşekkürler