Scudo Sports

Çalışma sahası Bıçkıdere - Göçbeyli 13 eğimler 6-13-20-27 Ekim

@Erkan Közen

günaydın erkan şimdi,çetin beyden mesaj bekliyorum eğer gelmez ise saat 09.00 da ben direk dudulludayım kerimde oraya gelecek ,özerde oraya gelecek bostancıyı es geçerim ,evet klasik bıçkıdere olur offroad olmaz ,topiği takip et akşam saat 23.00 e kadar sonra zati ben netten çıkarım 23.00 den sonra mesaj gelir ise çetin beyden sabah görürüm anca saat 05.00 de saat 05.00 de gene bak topiğe kerimde baksın ,,evet haberleşme yeri tek burası ,,çetin bey gelirse kontrol bende artık ,evet şile rampaları ..çetin beyi saat 08.30 da bostancıdan alır gelirim ,

(link)

offroadsuz bıçkıdere -göçbeyli etabı..

100 km lik antreman ,,

Scudo
saat 16.29 çetin bey bizi unuttu herhalde ,,

1- eğer çetin bey gelirse ben saat 08.30 da bostancıda çetin bey ile buluşarak saat 09.00 da en geç 09.15 de dudullu kavşakta olurum ,kesin olarak tüm rampalarda çetin bey benim kontrolümde olacak ve özer erkan ve kerim basacak ,
2- eğer çetin bey gelmez ise ben saat 09.00 da dudulluda olacağım ve tempoya başlayacağız dudulludan itibaren tempo olacak özer kerim ben ve erkan 4 kişi..kurtdoğmuşta ekip ikiye ayrılacak ,ben erkan ile göçbeyliye gideceğiz orada duracağız 10 -15 dakika,sonra istanbul bulvar yolundan direk bostancı istikamete ,,evet dudulludan çıkış olacak kerim ile özer ta kurtdoğmuş offroadun girişine kadar basacak oraya ilk varan bekler 10 dakika sonra dalar kurtdoğmuşa finişte ister iseler mola yaparlar ya da yapmazlar ama kurtköy pendik bağlantısında buluşma olur esasında ben dönüşü aydostan yapmayı düşünüyorum erkanı bilemem,,

(link)

evet erkan ile durmadan basacağımız etap 46 km dudullu-göçbeyli arası,,

(link)

evet kerim ile özer 41 km boyunca basacak mola yeri kurtdoğmuş offroad girişi..

erkan ,kerim ,saat 23.00 de netten çıkarım o saatte kadar çetin beyden mesaj gelmez ise ben saat 09.00 da dudulluda olacağım ,son durum budur ,özerden ses yok özer direk dudulluda olursa iyi olur ekip beklemeyecek kimseyi,,

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/254218_216488031717112_4066501_n.jpg

saat 09.00 da buradayım görüşmek üzere ekip,

tamamdır kudret abi 09:00 dokuzda dudulluda olurum ben hiç yazan olmamış kadro dahada eksilmez inş :)

@Kerim A.

yarın performans kesin yapılacak çetin bey gelirse ben onu kollayacağım rampalarda ,özer sen ve erkan tempo kesmeden devam edeceksiniz ,sen ve özer 41 km boyunca tempo yapacaksınız ,erkan basacak göçbeyliye ve çetin beyle ilgileneceğimden performans yapamayacağım ,evet bu iş ciddiyet ister ,çalışma diye yazdık topiğin başına isteyen çalışmalara katılır ya da katılmaz , bizim derdimiz gezi değil performans .evet daha önce sefayı -çağrıyı beklemiş idik bu seferde çetin beyi sadece ben bekleyeceğim ,ama gelmez ise aynen ekipe dahil olacağım ve basacağız, ikiye ayrılacağız ,kurtdoğmuşa özer ve sen girersin ,biz erkan ile göçbeyli yaparız, ya da hep birlikte göçbeyli yaparız son durum bu,,

@Kudret Kurtcebe
mesaj alınmıştır 9 da dudulluda olurum

evet özer, saat 23.00 den sonraya kaldı, yarın direk dudulluya gelecek yolu biliyor geç kalırsa kaybeder 5 dakikadan fazla bekleme yapmayacağız,evet erkan kerim 3 kişiyiz ,ben netten çıkıyorum, iyi geceler, saat 09.00 da dudulluda olacağım ,çetin bey gelmeyecek anlaşıldı ,yarın 3 adama basacak..

@Erkan Közen

o.k netten çıktım ..

biraz gec oldu ama benide kabul edebilcekmisiniz aranıza

@Alper ahlat

alper tempo olucak performansını bilmiyorum olur diyorsan ekip 9 da dudullu kavşakta olucak

Kudret abi beni 20 ekime yazın bu seferki işe denk geldi ama diğerine gelmeye çalışıcam. Tempo konusunda da sıkıntı olmaz uyarım diye düşünüyorum size keyifli pedallamalar dilerim.

@Alper ahlat

alper dostum üzülerek belirtirim anadolu performans 18 yaş altını kabul etmiyor ,kurallarımız var malesef ,,

@Kerim A.

kerim 18 yaş altını kabul etmiyoruz ,,

@murataslan

murat bey,20 ekime henüz ne yapılacağı belli değil ekip karar verecek burada ,bu gün oldukça süratli bi tur olacak ,bekleme olmayacak ,ekipte 3 adamda hızlı sayılır gerek erkan gerekse ben gerekse kerim bu sahada daha önce çalışma yaptık,,
şimdi genel olarak bizle ilk kez antremana gelenleri bekliyoruz ,ama ben bekliyorum ,ekipte süratli dostlar beklemiyor ,daha önce şile rampalarında ve bıçkıdere rampalarında çalışmalar yapıldı ,ve kurtdoğmuş offroad a girildi ekipte 28 kullananlar var 26 kullananlar var ,ekip ikiye bölünmekte offroada girenler oluyor ve offroadda sorumlu olan dostlar olmakta ,evet 28 kullanan dostlar var altında yol bisikleti olduğu için sert zemine giremiyor ,ben 28 kullanıyorum ama hibrit ,teker 700 x 32 sizle kurtdoğmuş offroadda çalışacağız ,yalnız kurtdoğmuşun basitini yapacağız ,20 ekime ekip evet derse kurtdoğmuşa pendikten gideceğiz ,en az 3 kişi olması lazım pek 2 kişi antremana çıkmıyoruz..pazar çalışanlar var haliyle gelemiyorlar müsait olanlar ile çalışma yapabiliriz..hava şartları önemlidir hava yağışlı olursa iptal,,evet 20 sine bakacağız ama en az 3 adam olmalı ,,hava kötü olursa 27 sine bakarız ,evet bu topik bitecek daha sonra kış topiğinde çalışacağız tam 5 ay ,,,evet bisikletiniz salcano mtb ise offroad olur ,,genede ilk kez gelenler serbest offroad seçiminde ister iseler stabilize yolu yani bıçkıdere ya da kurtdoğmuş offroadu seçebilirler

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=123219&page=7

5 aylık kış topiği..

evet ekip saat 09.00 da dudulluda olacağım direk erenköyden basıp tek geleceğim 9 km ,,,
özer yok sınıfta kaldı ,çetin bey gelemeyecek o anlaşıldı ,,
anadolu performansın kapıları herkese açık değil 18 yaş altını malesef kabul etmiyoruz
gittiğimiz yerler son derece çetin yerlerdir..
bol rampalı etaplardır,
özellikle kurtdoğmuş offroad son derece zor bi etaptır ,düz yolda gitmeye benzemiyor kumlu toprak zemin ,,
evet adem dualıdan ses yok merak ediyorum dizi ne oldu mesaj atmadığına göre demekki ciddi bi durum söz konusu
evet adem dualı kesin dinlenecek ,artık kendini zorlamayacak aksi takdirde bisiklet yaşamı biter,,
evet atay dostumuz bisikletini sattı, bi adet yol olacak altında ,
şimdi erkan ile atay kesin olarak partner olacaklar nedeni ikiside yol kullanıyor ,bıçkıdere etabı 27 sine olabilir evet atayın bisikleti o vakit altında olursa iyi olur,evet sayı 2 den fazla olursa offroad olacak ,kerim ve ben varız offroad için erkan ve atay offroad da olmayacaklar ,27 ekime sayı fazla olursa offroad için ekip ikiye bölünecektir, evet bostancıdan çıkış saati 08.30 olacak ve kurtköy -pendik bağlantısından kurtdoğmuş offroad a gidilecek ve oradan göçbeyli ve oradan pendik tersaneden bostancı yapılacaktır aramıza yeni gelen dostlar ile bu etapta kesin çalışma söz konusu,,
evet saat 23.00 de yattım 03.15 de kalktım uykuyu aldık sayılır,,erkan ,kerim her konuda artık bilginiz var hatırtlatma yapmak gerekirse kask artı iç lastik ve pompa şart,,

anadolu performans

kurallar ,,

1- 18 yaş altı kabul edilmeyecektir
2- disiplin en başta gereklidir,
3- grubu tehlikeye sokacak sele üstünde tehlikeli hareket yapanlara anadolu performans ekibi sıcak bakmaz
4- fren mesafesinde kontrollü ardı ardına gidilecektir
5- iç lastik pompa kesin şarttır bi pedalşörün en asli görevi bunları taşımaktır
6- sürat yapılmakta dik inişlerin olduğu mekanlara gidilmekte bu nedenle kask takılması mecburidir
takmayanlardan bizzat yazılı kağıt alırım sorumluluk onlara ait olur bir ölüm vakası olursa sorumlu ben değilim ,attila atayın bisiklet takımına asla kasksız katılamazsınız ,,bu konuda özverili oluyorum kişinin başına olay gelirse ne olduğunu görsün diye ,,
7- gezi muhabbeti asla yapılmaz,,
8- ekibe gelen hiç tecrübesi olmayanlar kesin benim kontrolümdedir,,
9- etaplarda uzun süren rampalar mevcuttur rampa bitiminde bekleme yapılır ,,
tabi yeni gelenler için,
10 -herhangi bi hastalığı olan ilaç alanların bize durumlarını kesin söylemesi şarttır, yüksek tansiyonu olanların, artı kalp rahatsızlığı olanların vs vs
11- anadolu performasın derdi kişileri yarışa hazırlamak değildir istanbulda hobisi bisiklet sporu olanları aynı çatı altında toplamaktır,,

@Erkan Közen

o.k devirelim şile artı bıçkıdere rampalarını,,

kudret abi ben yol kullanıyorum.Offroada ve stabilize yollara pek giremiyorum asfalt olursa gelebilirim. Yeni gelenleri tartmak için güzel bir tur ayarlayabilirsek iyi olur o halde yazdığınız kurallar açısındanda sıkıntınız olmasın yerimizi biliriz herzaman :)

güzel tur oldu açtık bacakları
programı taşdelen civarında açmıştım 6 km eksik oldu program verileri bunlar

(link)

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1383067_10201585927145075_1047398265_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: Kerim A.
bu gün çıkış saati saat 09.00 idi ben 60 km ye eşdeğer etapta 20 dakika rötor yaptım bu gün ,
eski rekor ,2 saat 10 dakikada almış idim ,bu gün 2 saat 30 oldu,,20 dakika geriye düştüm neyse sağlık olsun yahu ,
bu arada sinan ,sen kerim ile kesin partnersiniz siz bu gün birbirinizi tamamladınız ,evet bundan sonra burada çalışma yapacağız dudullu çıkış saat 09.00 ,,erkanda iyi idi, evet takım iyi bastı bu gün ,,

bıçkıderede durma olmayacak bi dahaki sefere direk göçbeyli evet oldukça çetin rampaları devirerek durma yapmadık esas çalışma etabı dudullu çıkış şile rampaları kömürlük köyü kervansaray ,ve bıçkıdere .ondan sonra gelen 13 eğimler ve akabinde finiş market göçbeyli ondan sonra zati rampa kalmıyor bitiyor ,,

@murataslan

o.k zati bu gün biz offroad a girmedik yalnız ora tam yol bisikletine göre olmuş ,göçbeyli içi , eskiden köyün içi berbat idi ,ayrıca kömürlük girişleride berbat idi tamamı ile asfalt yapılmış göçbeylide dahil ama bi yerde bıçkıdereden sonra hafif sıkıştırılmş mıcır asfalt yol var,fakat önemsiz orada yol bisikleti gider,,şimdi erkan ve atay dostumda yol kullanmakta şimdi kesin olarak düşük tempolu dostları ben kolluyorum bütün antreman boyunca ,ayın 27 sine bi ayar çekebiliriz bıçkıdere -göçbeyli antremanı yaparız gene a-b takımı oluşturcağım a takımda hızlı basanlar olacak onlar beklemeyecek b takımı ben kontrol edeceğim orada temposu düşük olan dostlar ile çalışacağız şimdi kareye bi kişi daha lazım ,o da çetin bey ben çetin bey ve sen dostum üçlü çalışacağız bu günki yaptığımız etapta ,bu etapta pek fazla araç yoktur ama eğimler 13 dür ..

(link)

evet bu etapta en iyi rekorum 2 saat 10 dakika idi bura 46 km değil ,evet ekip bu gün gördü olayı ,şile rampaları ve bıçkıdereden sonra gelen kahredici 13 eğimler ve taşdelen su dolum tesisinden sonra gelen kısa ama duvar rampa ,bura tam 60 km ye eşdeğerdir, bu etapta kışında çalışacağız, araç kömürlük girişinden sonra yok, ta göçbeyliye kadar, bundan daha iyi antreman sahası olamaz ,zati göçbeylide antreman bitiyor,,evet bu günkü saat 2 saat 30 dakika oldu ,hiç durma yapmadan tek mola yapmadan yukardaki etabı yaptım ...

Kudret abi sana rastladığımız iyi oldu, sevindim. Bizim arkadaşlar bıçıkıdere yolundan ballıcaya giden off-roada girdiler, bizde 2 yol olarak geri döndük, ben sabihadan indim tuzlaya, orhanlı yolu çok sıkıcı.. Çeveyoluna giderken varoşun biri tofaşla 10cm dibimden geçti sağ koltukta oturan eleman kafasını camdan çıkartıp küfür falan etti, templu gidiyordum sersemledim biranda.. tofaş kullanan gençleri anlamak zor, F1'in orada kaydırıp duruyorlardı zaten görmüşsündür.

Senin turlara off-roada girdiğin için gelemiyorum, off-roada girmeden bıçıkıdere falan giderseniz bende tuzladan gelir kendime etap yaparım. ama havalara bağlıyım.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Geri