Scudo Sports

Çalıntı Trek

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerini ileten tüm dostlara tekrar teşekkür ederim.
Foruma attığım ilk mesajda da belirttiğim gibi bisikletin kadrodaki çizikler dışında pek fazla ayırıcı özelliği yoktu. Uzun süre binme fırsatı bulamadığımdan oldukça gıcır bir aletti. Ya, işin doğrusu çalınan bisikletimin bulunmasını elbette çok isterim ama bu beklentiyi fazla öne çıkarıp da sürekli canımı sıkmamanın daha yerinde olacağı düşüncesindeyim. Ne henüz ısınmaya başlayan bisiklet tutkuma gereksiz gerginlikler karıştırıp olaydan soğumak; ne de "bisikletim şöyleydi, olaydan önce şunlar şunlar olduydu, şu kişiler yapmış olabilir" gibi ayrıntılarla sizin gündeminizi fazla meşgul etmek isterim. Onun yerine yeni bisikletimin tadını çıkarmayı yeğlerim. Sizden ricam, cüretkar hırsızlara karşı bisikletlerinizi sakınmanız ve bu konuda çevrenizdekileri uyarmanız. Benim ev biraz daha geniş olsa ben de Bibendum gibi bisikleti eve koyacağım ama balkona koymak durumundayım. Acaba bu cibilliyetsizler bu sefer de martıları eğitip yeni bisikletimi bir hava operasyonuyla götürürler mi dersiniz:eek:

Scudo
geçmiş olsun........hayırlı olsun kazasız(belasız)sürüşler abicim.Daha 3-4 ay önce topkapı bisiklet pazarında kaliteli bir bisikletin 50 ytl' ye satıldığına bizzat şahit oldum.

Geri