Scudo Sports

Çalıntı! Bit pazarına nur yağmaya devam ediyor...

@ulas

tamda iş çıkışım. imkanı olan varsa kaydedip paylaşabilir belkide

Scudo
Geçenlerde @iyosunkaya ile Ankara/Hamaönü'ne bisikletlerimizle gittik biraz oturalım deyip bir çardağa geçtik, aradan 5 dakika geçti serseri apaçi tipli 8-9 genç yanımıza geldiler müsade istemeden çardağa oturdular. Bari muhabbet açayımda çocuklardan bi zarar gelmesin dedim birisiyle konuşmaya başladım konuştukça nasıl insanlar olduklarını kısmen anladım, bisikletlerin fiyatlarını sordular yarı fiyatlarını söyledim. Çocuk B'twin katlanır bisikletin ne kadar olduğunu sordu, en düşüğü 500-600 var dedim cevap olarak kibirli ve övünerek "ben geçen 50 liraya sattım" dedi. Nereden aldın da o fiyata sattın dedim, orasını karıştırma dedi.. Başkasının malını çalan sonrada satıp bununla övünen bu genç en fazla 16-17 yaşlarında.. Bu millet ne ara bu hale geldi? Utanma duygusu yok, edep-haya yok! Yazık vallahi yazık..

@oalmali
Allah islah etsin demekten baska bir carem yok ne yazik ki.Ama olan gercek şu;utanma,saygi,sevgi,anlayis kalmamis...
Herkes birgun hesabini verecek isallah!

• Beğen
Tepkiler: serdar k
Suçun buyugu kucugu olmamali.kucuk suclar buyuk suclara gebedir. adalet yoksa suc vardir.Isin ozu de budur.

• Beğen
Tepkiler: isaiah
@oalmali
Aslında tek suç hiç sorgulamadan o bisikleti 50 liraya alandadır...

Bu gece hurmetine Calinti bisikleti alanida allah beter etsin.

• Beğen
Tepkiler: Aryel
istanbul-kadiköy civarındakiler çok dikkatli olsunlar haberlere çıktı 6 kişi çete halinde bisiklet çalıyorlarmış gece yarısı önce siteden çalmışlar güvenlik olduğu halde sonra bisikletçiye girip en pahalı bisikletleri çalmış bu elleri kırılasıca adi ve şerefsiz herifler

• Beğen
Tepkiler: M.Furkan Kurt
1-2 sene icerisinde izmit-d.dereye donecegim.İzmitte hala bu bisikletlerin satisi varsa,bisikletlerin gorselini,alabilirsem seri nosunu,mumkun mertebe paylasacagim isallah.Alaninda sataninda ocagina ates dussun ne diyeyim ya:(

@kokomarmaris amin.

Arkadaşlar savcılıkta katip olarak çalışıyorum. Bunu burada böyle söylemem doğru değil fakat söylemek zorunda hissettim. Bisikletiniz İzmir karşıyakada çalındı ve ilanı var diyelim. Arayın manisada oturuyorum diye. Yarın gelip elden alıcam diyin. Gidip bisikleti elden alın. Parasını vermeyin. Olay çıkarsa polis çağırıp faturasını gösterirsiniz. İnanın en sağlam yolu bu olur..

@Çağrı Soylu
Artık isi buyutmusler cete olarak calip organize yuruyolar polis iz pesindeymis bakalım bulabilceklermi

• Beğen
Tepkiler: Hasan Tunalı
Oturduğum apartmanı daha da çok sevmeye başladım bodrum kapısı çelik kapıdan o yüzden huzurlu şekilde evimde uyuyabiliyorum :)

Yanımda kilit taşımıyorum ağırlık yapıyor :) bisikletimi odama koyuyorum evde kimse yokken değil evin dış kapısı odamın kapısını bile kitliyorum dışardayken bisikletimi tek başına bırakmıyorum bir kafeye girsem ya görebileceğim bir yerde oluyor yada içeri alıyorum. bence site ne kadar güvenli olursa olsun bir şekilde girip çalıyorlar asla dışarda bırakmam

@Melih Çolak
Ne kadar fazla şikayette bulunursak imza toplarsak yetkili makamlara yazılar yazarsak bence polis ilgilenir ve çeteyi bulmaları çok zaman almaz sadece polisin elinde çok fazla bekleyen olay dosya olduğu için sıra gelmiyor o kadar çok olay var ki polisler hırsızlık olaylarına pek bakmıyorlar

• Beğen
Tepkiler: Qonraf
Yine bisikletle ile ilgili; fakat başka bir sebepten Pazar günü karakola gittim.
Oradaki memur ile konuşurken Pazar günü Kadıköyden yaklaşık 100.000TL' lik bisiklet çalındığını söyledi.
Üstelik hepsi aynı yerden değil. Kadıköyün farklı farklı bölgelerinden.

Şimdi düşünmeden edemiyorum. 100.000TL demek en az 20 tane bisiklet eder. Yani Kadıköy civarında bir noktada istiflenmiş en az 20 bisiklet var ve bulunamıyor. Çok ilginç... Çünkü tuzak kurularak 6-7 saatte çözülebilecek bir suç bence. Kadıköyün ortasında 2-3 noktaya pahalı birer bisiklet koy. İçine GPS yerleştir. Uzaktan izle ve takip et. Çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum.

@Hasan Tunalı misal çetenin yaş oranı 14-15 diyelim peki polis buna ne yapar ? yaşı ufak diye salıverir belki çete diye 1-2 ay içerde besler ondan sonra salar güvenim yok adalete .

bisiklet alacaktım yorumlarınız korkuttu gerçekten hırsızlardan medet ummak insan olurlar diye sadece boşa kendini inandırmak gibi geliyor yani büyükler birşey yapmadıkça bu daha düzelmez aksine dahada artar evim 1. katta çıkartırım hergün ama yakın mesafelere gitmeye korkar oldum şu an bisikletle markete falan giderdim eskiden sadece orta/uzun yolculuklara çıkacağım alırsamda sanırım

Arkadaslar,

Tamamı ile emek harcanmıs modifiye edilmis aynısı olmayan 2 bisikletim çalınmıstır.
1- Trek 8500 cift renk lastikli, Altın sarısı renkli
2- Trek Fx Motorlu, aksesuarlı, karbon gidonlu.

Gorenlerin Rastlayanların aramasını rica ediyorum.
Bisikletlerin bulunması halinde 1000TL tesekkur payı verilecektir.

Gsm: 541 294 6803

Dosyalar

• screen-12.49.18[04.08.2015].png
    screen-12.49.18[04.08.2015].png
    188,4 KB · Okunma: 158
  • screen-12.49.33[04.08.2015].png
    screen-12.49.33[04.08.2015].png
    160,1 KB · Okunma: 156
@Dikdik gerçekten büyük geçmiş olsun umarım tez zamanda bulursunuz.

Geri