Scudo Sports

Çalıntı! Bit pazarına nur yağmaya devam ediyor...

Scudo
@Murat Cömez

bende düşünüyom böyle bişey nezaman dedim diye. :D arkadaş beni etiketlemiş bende ben yazdım sandım.

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
(link)

Arkadaşlar şu linkteki ürün sice iş görmezmi titreşime duyarlı bildiğimiz araba kilitleri gibi üstelik kablosuz hemde 6 dolar ?

@Kubilay Koparan

çalan kişi korna niyetinede kullanabilir.

@Kubilay Koparan o alarm çalsada yolda giderken bisikletin önünden herkes çekilir. buda hırsızın işine gelir.
tabi hem kilit hem alarm kullanacaksın büyük ihtimal. kilit sağlam olmalı. bi yankeski ile kesilecek kilit bi işe yaramaz bu alarm olsada

Ama o alarm yola çıkana kadar da çalabilir veya 2 dakikalığına markete vb. bir yere girersin çaldığı an yakınında olursun duyar kurtarırsın gibime geldi o yüzden sordum.

• Beğen
Tepkiler: ibrahim_D
@Kubilay Koparan o şekilde işe yarar. ama bırakırsan 5- 10 dk lık sonra dönersen. ha varmış ha yokmuş olur. hatta onu bile kırar çalamaz alarm

Doğru söylüyorsunuz en azından çok da yaygın bir ürün değil türkiyede biraz olsun kırılmama şansını arttırır bence hırsız aksesuar falan sanır gibime geliyor.

@Anıl Erdoğan
Estagfurullah kesinlikle tartisma niyetim yok yok, bak negüzel yazmissin bu medeniyetten ileri gelen birsey degilmi. Sadece sunu bilmenizi isterim, hersey uzaktan göruldügü gibi değil malesef. Ben Almanya icin konusuyorum.
Saygilarimla sevgili kardeşim, insallah bu tartismadan sonra iyi arkadas oluruz.

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
@Murat Cömez sizde bisiklet dostu bir insan olduğunuz için arkadaş olmamamız elde değil. :D

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Konunun kaldırılması bence bu bilgilendirmeden daha yararlı olur. Bu tür konuları araştıran herkesi bu konuya yönlendiriyor "google" ve insanlar Kocaeli'ye kadar gidip bisiklet alıyor. Yani kısacası bir şekilde bu insanlara pazar yaratıyorsunuz.

@ucnokta

İşin o boyutu da var tabii ki. Ancak bisikleti çalınan arkadaşların gidip bakması için de bir fırsat bu başlık.

@Tolga Çelebi bisikletiniz çalındığında bakmanız gereken yerler listesi yapılabilir bence daha yararlı olabilir.

ben arkadaşa katılmıyorum,alamak için giden gitsin alsın,bizim amacımız bisikleti çalınan arkadaşlara yardımcı olmak.ben her hafta giderim bit pazarına,daha dün gittim ve giant dan trek e bianchisinden salcanosuna bir sürü üst seviye bisikletler vardı.Foto çekmeye yeltendim ama sıkıntı oldu ve uzaklaştım,haftaya pro. foto. makine ile uzaktan çekip paylaşacağım

@Cem KATIRCIOĞLU fotoğraflarını çekmen bu durumun sona ermesini sağlamayacak kaldı ki çektiğin fotoğraftan bisikletin kadro seri numaralarını görmek mümkün değil. Salı sabah erkenden gidersen bisikleti oradaki esnafa satan kişiyle de karşılaşmış olursun. Bisikleti alan esnafın bir kısmı Yalova' dan geliyor burada satamadığı bisikletleri Yalova' da satıyor. İlla bir şey yapmak istiyorsan bisikleti getiren ve Yalova'ya götüren araç plakalarını ihbar edebilirsin.

Sele borusuyla dövesim geldi yeminle... bir bisikletliye yakışan sözler değil elbette ama MTB sele borusu iyi giderdi...

Allah'a şükür bende öyle bi durum olmadı ama üşenmeyip eve çıkarmak lazım

Dipnot : Benim kilidi bağlamadığım bile oluyo :koptum::ckskc::eek:

@ucnokta ;pazara 2 senedir bu bisikletler geliyor,daha öncesi yok, ayrıca salı sabahıda gittim çarşamba sabahıda ama hiç getirip bu adamlara bisiklet satan görmedim.minibüslerinin arkasından lambur lumbur indiriyorlar,Plakalar sorun değil yazarım hem ben foto bile çekilmiyor diyorum sen seri numarası diyorsun,sayın yönetici arkadaşlar konu ile ilgili durumu değerlendirip konuya müdahele edebilirmisiniz.. teşekkürler..

Geri