Scudo Sports

Çalıntı! Bit pazarına nur yağmaya devam ediyor...

Evine koyacaksınız bu kadar basit , sokakta ne işi var bisikletin arkadaş ?

Scudo
benim vectra geçen sene çalındı.polis e şikayette bulundum olay yeri geldi .hiçbiryerde bulamadım.bence bisikletlerde gps olması lazım.

20131228_130048.jpg

Dosyalar

• 20131228_130048.jpg
    20131228_130048.jpg
    113 KB · Okunma: 13
@chnkrmz daha iyi ya düzgün insanlar kalır. Avrupadaki medeni şehirler gibi...

adamlar yazmış şurasında şu vardı diye arkadaşınki çalındı.bisikleti tanınmasın diye değiştirmişler seri numarasından bulundu

Arkadaşlar şu tarz bir ürün var, güzel bir sisteme benziyor. Bir inceleyin.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Veysel A.
Bisikleti çalınan tüm arkadaşlara geçmiş olsun çalıntı olabilir korkusuyla 2. El malzeme alamayacağımız günler gelecek diye korkmuyor değilim

@Kerem Özbayrak dogru diyosunuz ancak metroya baglamistim 7/24 hinca hinc kalabalik ve 10 metre ilerisinde guvenlik olan yerde bisikletim calindi ve bidaa kitlemedim kalabalik bile olsa baglamayin gormediginiz bir yere. Artik hic birseyden korkmiyorlar rahat rahat caliyorlar. Insanlarimizda izliyor. Poliste saliyor hemen bisey yapmiyor.

@dr_mrh malesef insanlarimiz kendini dusunuyor. Aslinda kendi malimiz gibi savunsak yanlisi gordukmu soylesek bu olaylar bu kadar ulu orta ve kolay kolay olmicak.

@chnkrmz
hırsız haklı çıkıp üzerine bir de beni darp ettiler diye sana karşı dava açıyormuş :)

İzmit belediyesinin Önünden Onca insanın geçtigi yerden bile çalıyorlar valla

Benim bisikleti lüks bir restoranın bahçesine bile soktuğum oldu :)2 dakika sonra gelip burada durmasa olur mu dediler.Bende dedim göz kulak olacağınıza söz veriyorsanız istediğiniz yere koyun ayıramam yoksa yanımdan dedim.Sonuç alıp restoranın mutfağına götürdüler :D

@dr_mrh Is yerimizde birgun hirsiz yakaladik hirsizi direge bağlayıp zincirle dövdük babamla 2 3 adamini karakolda 1 gece beklettiler hırsız rahatca gitti :D

Beyler illahlah gelmişti artık

Gidiyolar asagidaki is yerimizin makinalarinin kablosunu kesip satiyorlardi makina parcasi var degeri 10 bin tl onu çalıp 500 600 liraya satiyolardi.

Yakalayinca birader sen bize 2 binliraya felan sat demistik o derece:D

@chnkrmz

birkaç kişiyi halletsen, hırsızlık biter..
new york da suç oranını küçük suçlarla mücadele ederek düşürüyorlar..biz de ise hırsızlara neredeyse ceza yok..adam 30-40 kere hırsızlıktan hapse girmiş,devam ediyor..katlamalı ceza sistemi gerekiyor.can ve mal güvenliğin yok,insanların umudu yok aslında;kolayca suç işleyebiliyorlar,basit bir olaydan dolayı katil olabiliyorlar..insanlara geleceğe dair umut vermek gerekir,birçok kurum ve kuruluşlar maalesef farkında değiller,insana değer yatırımı yapmak gerekiyor..nasıl olacak bunu da üniversitelere bırakalım.

@chnkrmz

birkaç kişiyi halletsen, hırsızlık biter..
new york da suç oranını küçük suçlarla mücadele ederek düşürüyorlar..biz de ise hırsızlara neredeyse ceza yok..adam 30-40 kere hırsızlıktan hapse girmiş,devam ediyor..katlamalı ceza sistemi gerekiyor.can ve mal güvenliğin yok,insanların umudu yok aslında;kolayca suç işleyebiliyorlar,basit bir olaydan dolayı katil olabiliyorlar..insanlara geleceğe dair umut vermek gerekir,birçok kurum ve kuruluşlar maalesef farkında değiller,insana değer yatırımı yapmak gerekiyor..nasıl olacak bunu da üniversitelere bırakalım.

@cyclist35 Bu tipsiz iti görsem öldürür , bisikletini de getirir teslim ederdim.

Polis falan hikaye beyler.Bir halt yaptiklari yok.

Anladığım kadarıyla bu adamlar sabit, aslında yem olarak koyacaksın bisikleti bunların mesken tuttukları yerlere bekleyeceksin bütün gün, önce dayak sonra doğru polise.herkes kendi semtinde uygulasa baya temizlenir ortalık :krnz:

hocam maalesef bulamazsınız. ümitsizlik aşılamayayım da...ankara cebecideki eski eşya pazarı ve itfaiye meydanında son zamanlarda iyi bisiklet görmedim. zaten gelse bile bikaç dakkada satılır, görmen,bulman imkansız.

@Anıl Erdoğan
Avrupanin hangi ülkesinde yada sehirinde yasiyor o dediginiz medeni insanlar?

• Beğen
Tepkiler: Ghost
@Murat Cömez Murat bey yapmayın gözünüzü seviyim, sizde farkındasınız bu ülkeden kat ve kat ilerde olduklarını. Yurt dışında yaşadığınız için böyle söylediğinizi düşünüyorum.
isveç, norveç, findlandia, Almanya, ingiltere bu ülkelerdeki medeniyet seviyesini insana verdikleri kaliteyi tartışmayalım.
Veya siz tasrtışmak istiyorsanız ben almayım teşekkürler...

ÇALINTI DUYURUSU izmitte yakalarım inşallah bu tipleri
çalıntıı.png
10906455_10205829164961622_8725445115274252060_n.jpg

Geri