Scudo Sports

Çalıntı! Bit pazarına nur yağmaya devam ediyor...

@Anonim

Seviyemizi bozmayalım ikan bey, bunlara sadece beddua edebiliriz, yapacak başka birşey yok.

• Beğen
Tepkiler: Taner Eraslan
Scudo
ender bey e söylerseniz salı akşam saat 19.00 veya çarşamba sabah 8,00 gibi gelsin yoksa boşuna gelir , ben salı akşam 20.00 de gittiğimde kırmızı isuzu nun arkasında idi giant ve whistle , çarşamba gittiğimde satmıştı dedim kaça sattın onları dedi ikisini 1500 e verdim , acaba dedim sizin bisikletmi çünkü aynısıydı , ama sizin dediğiniz diğer markaları ben görmedim bi ara siyah transporter la gelen vardı o gelmiyor onun eşgali ender beyin videosındaki kişiye çok uyuyordu , bir de siz sordunuzmu fiyatlarını ?

• Beğen
Sadece hırsızlık ver dolandırıcılık olaylarında Şer'i hukuk kurallarını uygulayacaksın bak hırsızlık sayısı nasıl bıçak gibi kesiliyor...

@Berksan

hadi ya kötü olmuş zati ordakiler biribirinden haberdar bi ıslıkla etrafına bir ordu toplayabilirler allah ıslah etsin hepsini..

• Beğen
hocam birde klavyede kabadayılık yapmak kolay git orada birde o söyledikleri şeyleri yapta başına neler geliyor , mesela adam senin tipinede bakıyor öyle çok bilmiş edasıyla gitte bakıyım ne oluyor şer'i hukuk olsa o pazarlar böyle olmaz , birde kayıt sistemi yok türkiyede yani ben internet ten görsemki benim şu bisikletim çalındı ona göre bakıyım bu iş fotoğrafla olacak gibi değil sitede arıyorum mesela varmı giant ı çalınan yok , whistle çalınan yok demekki arkadaşlar sadece polise güveniyor.

@mfocak
1500 tlye güzel müşteri bulmuş.ya benim salcano yu bulan varsa alsın helal edicem alana

keşke hocam gittim özellikle hem salı akşamı hem çarşamba maalesef ben göremedim görürsem haber veririm ancak çok kolay elden çıkartıyorlar

@mfocak

Ender bey'e ilettim, ancak salı akşamında geleceklerini sanmam çünkü büyük transit araçla getiriyorlar. Çarşamba günü gelicek bakıcak ender bey.

• Beğen
@Vefasız_Alem41
Aynen öyle oldu :) Fakat beyaz transitin plakası 54 ile başlıyordu arkadaşlar 41 değildi. Bunada dikkat ettim.

• Beğen
@mfocak

Başına gelmedik kalmaz emin olabilirsiniz :) Bir çok bisiklet kullanıcısının halen bizim forumumuzdan haberi yok. Ben gördüğüm tanıştığım insanlara forumumuzu tavsiye ediyorum.

• Beğen
@Ender şeker
Öyle demeyin ender bey, böyle derseniz bunların hep devamı gelir.

• Beğen
@mfocak

mfocak, oranın 3 kapısı var, 2. kapının ağzında satıyorlar, zaten birine sorsanız "he o sağlam bisikletleri satanlar şurada" diyeceklerdir. :)

• Beğen
@Berksan

bu durumda insanın aklına başka şeyler geliyor tabi. eskiden hep hırsızların bazı polislerle anlaşmalı olduklarını falan dinlerdim bazılarından. yoksa burada da böyle bir durum mu söz konusu? "siz bizi görmeyin, biz sizi görürüz abiler" mi diyorlar?

ben ender beyin bisikletinden bahsettim , oraya 3 senedir her hafta giderim nerde olduklarını iyi bilirim , tuvaletlerin tam arkasında idi tam ortada siyah transporter , beyaz transporter ı salı ve çarşamba göremedim ben isuzunun ordakinden bahsediyorum onlamı problem oldu

• Beğen
yok pek öyle değil ben eminim ki ellerinde ihbar veya kanıt olsa basarlar orayı ,

@aligüler

ali bey, orasını bilemem, ancak halk arasında burası "hırsız pazarı" "çalıntı pazarı" olarak biliniyor. Hiç kimse gerçek ismiyle hitap etmiyor. Otogarın içinde polis mevcut, ancak biri hemen otogarında arkasındaki bu duruma birşey demiyor.

Burada lcd led televizyon, araba jantı, ses sistemleri vs. aklınıza ne gelirse var. Ama kimse gelip nedir ne değildir kontrol etmiyor.

• Beğen
@mfocak

Ben gittiğimde ender beyin bisikletinin aynısını gördüm, ancak inceleme fırsatım olmadı, üzerinde km saati vardı onu görebildim, tuvaletlerin orada değildi tezgah açtıkları yer. Siyah transporter o gün oradaydı ve roman müziği çalıyordu içinden bangır bangır :) heralde aynı araçtan bahsediyoruzdur :)

mesela bu makine orada vardı daha kutusunda sıfır
(link)

ve 1500 istiyordu yenisi 4500

@Berksan

sanırım polislerin bir şeyler yapması için karşılarında haklarını arayan öğrenci veya işçiler olması gerekiyor.

abi biz polise de güvenemeyeceksek kime güveneceğiz yahu? sonra da halk polisi sevmiyor diyorlar, sevmez tabi. sen çalıntı pazarı denen yerin dibinde olup, kılını kıpırdatmazsan bu halk da seni sevmez. 2 x 2 = 4

Geri