Scudo Sports

Çalıntı! Bit pazarına nur yağmaya devam ediyor...

arkadaşlar olurda fotoğraf falan çekerken yakalanırsanız (eğer gençseniz)babama bisiklet aldırıcam ona göstermek için foto çekiyorum gibisinden yalan söyleyip yırtabilirsiniz (nihayetinde yalan irenç bir şey fakat bazı durumlarda ölmektense söylenmesi gerekebilir)

Scudo
@Berksan ah hocam ne yaptınız gizlice videoya çekicektiniz.Zati bunu yapanlar artık kendilerine iş olarak görüyor çalıp satıyolar pislikler.

• Beğen
Tepkiler: Taner Eraslan
@sedat saraç

bu pazar yıllardır kuruluyor her senede yer değiştirir belediye tarafından yani bu konuda polis hiç bişey yapamaz bu pazarda isteyen istediğini satıyor belge vs zorunlu değil bu yüzden hiç kimse birşey yapamaz bu hırsızlara karşı adamlar senelerden beri bu işi yapıyor.

• Beğen
benim anlamadığım bisikleti çalınan veya polise gidip ihbar edende yok , veya forumu takip etmiyorlar ben gittim pazarlık yaptım , adam burnundan kıl aldırmadı , yani piyasası olan bir şey sattığı için fiyatlar hiç te düşük değil.

ya hiç mi çalıntı ihbarı yok ender beyin bisikleti olabilir diyeceğim ancak aynı bisikletten kaç tane var ,

birde bisiklet firmaları şu bisikletlerin modelleriyle her sene oynuyorlar mesela örnek olması için giantın aynısını internette arıyorum aynı renk bulamıyorum , whistle hakeza öyle , ya heyecandan fazlada araştıramıyorum ordaki hava böyle ,
oraya salı akşamı bir corratec li yarış bisikletli arkadaş geldi baya ğı bir saat konuştular , bisiklette marka gizlemesi yapmış arkadaş belkide sitede de vardır asıl ona sormak lazım ama.

@Berksan

Helal olsun.

Namuslu insanlar namussuzlar/çakallar kadar cesur olmadıkça; pisliğe isyan etmedikçe, direnmedikçe hiç bir şey düzelmez memlekette.

Cesaretinizi ve dürüstlüğünüzü kutluyorum. Ömür boyu bu yiğit ve dürüst niteliğinizi kaybetmezsiniz inşallah.

Kim bilir, belki bir gün bisikletli ölümleri durdurun gibi:

Bisiklet çalınması dursun diye o pazarda eylem yaparsak, çaldık bunları var mı diyeceğin ulan diye adam olur mu; yoksa kuyruklarını kıstırıp kaçarlar mı görürler...

Namuslular, çakallar kadar cesur olmadıkça; çakallar ürür, çakallar ürer.

• Beğen
Tepkiler: enzo
çaldık var mı diyecegin diyen adama. ıslak odunda yermizin yemezmisin döveceksin. bizim yönetim sistemi başlı başına kokuşmuş bir sistem. bir de şöyle bir şey var. adam senin çalsa. sen bunu tespit etsen. adam yakalansa ve dese ki ben bisikleti sattım. o zaman kanun hırsızdan bisikleti talep etmiyor. ya da mağdurun zararını. giriyor 3-6 ay yatıyor ya da yatmıyor, hopppp dışarda. geçen bir haberde rastladım. polis bir tane hırsızı yakalamış adam 42 ayrı sucdan aranıyormuş ve hırsızlıktan 12 defa içeri girmiş çıkmış. hakim ailesinden çok bu adamı goruyordur herhalde. bir de denetimli serbestlik diye bişi çıkarttı hükümet, iti kopuğu rahatca suç işliyor. adam kadına tecavuz ediyor. pişmanım diyor içeri bile girmiyor. vay arkadas. oynatmaya az kaldı doktorum nerde...

• Beğen
Tepkiler: Özgür Türker
@sedat saraç

Aslında bu işi bir kişi değil forumda sözleşip topluca yani 15-20 kişi bit pazarına gidip fotoğrafları çekip video ve ses kaydı yapsalar mükemmel olur 15-20 kişiye hiçbirşey diyemezler gerekirse bizim bibergazlarını kullansınlar...

buyrun burdan yakın (link) bunlar yüzünden bisikletime binmeye korkuyorum.haftaya bit pazarına düşer.

• Beğen
@mfocak

mfocak, inanın buraya bisikletinizin faturası ve bisikletinizle çekilmiş bir fotoğraf ile gelseniz o bisikleti rahatlıkla alabilirsiniz. Ancak buraya polis girer mi bilemem. Ender bey'e özel mesaj yolu ile bilgileri yolladım kendisi çarşamba günü gelip bakacak, zaten haremden otobüse bindiğinde izmit otogarında inecek, bu yerde hemen otogarın arkasında kendisine detaylı bilgileri verdim. Umarım bisikleti oradadır ben salcanoyu detaylı inceleyemedim malesef.

@enes savaş

15-20 kişiye bir şey diyemezler ? eminmisiniz enes bey?

Orada ürün mal satanlar nereden baksanız 100 kişi.

Benim kendileriyle sözlü tartışmam seslerin yükselmesiyle birlikte kavgaya dönüştü. Etrafıma rahat 30-40 kişi toplandı. Kaskım ve bisiklete koyduğum şok cihazı olmasaydı vay halime....

Geri