Scudo Sports

Çalıntı! Bit pazarına nur yağmaya devam ediyor...

@Murat Saygin

Bakın bu düşünce kesinlikle doğru değil sadece ucuz diye birilerinin alın terine el uzatan şerefsizlere prim vermek olur bu ayrıca aynı şey sizin başınıza gelse eminim ki bu insanların malına göz diken varlıklara demediğinizi bırakmazsınız ama sadece ucuz diye hırsızlık malını almayı düşünmek hiç etik değil ve hırsızlık malını sırf ucuz diye almakla sizin de onlardan farkınız kalmaz yapacakları diğer hırsızlıkları desteklemiş olursunuz herkes 2 bin tl lik bisiklet alamaz demişsiniz ama dinimize göre de yanlıştır bu haram olduğunu bilerek hırsızlara para kazandırmak bir müslamana yakışmaz ve sadece müslümanlıkla da alakası yok bu genel ahlaka aykırıdır. ayrıca birçok insan bu konuda mağdurken bunu düşünmeniz beni çok şaşırttı umarım yazdığınızda ciddi değilsinizdir.

Scudo
arkadaşlar orada şu an olan bisikletler
whistle miwok 1053 v kırmızı beyaz
giant ya xtc yada ltd yazıyordu mat siyah
2 adet geotech life man serisi beyaz üzeri mavi sı olan
vardı bilginize

foto beklemeyin ben denedim olmadı biraz cesaret lazım gibi konuşurken bile tereddüt ediyorsunuz,

giant ta tam gidon boğazında yol saati vardi

@mfocak

Sanırım sizde buraya gittiniz, arkadaşlar bugün gittim ve fotoğraf çektirtmediler, bırakın fotoğrafı telefonumu çıkarttırmadılar tartışma çıktı. Oradaki bisikletlerin hepsi çalıntı, kavga sırasında adam "evet çalıntı var mı lan" gibisinden sözler sarfetti.

Orada gördüğüm bisikletler ; merida (30vites idi) scott(27 vites) whistle(24-27 vites) salcano bianchi trek marka bisikletler gördüm. Forumda ender beyin bisikletinin aynısı da oradaydı. Onun mudur bilemem ancak bu bisikletlerin çalıntı olduğu netleşti.

Arbede de şok cihazı kullandım o derece büyüdü olay ve kaçmakla yetindim.

Ve bisikletler sıfır gibiydiler neredeyse hiçbirinde çizik yok. Km saatleri arka heybeleri bagajları hava pompaları bisikletlerin üzerindeydi. Hatta birinin arka bagajının üstünde mavi bir sedona kaskı vardı.

Aslında , hafta sonu tepkimizi getirmek için yüzlercemiz toplanmıştı. Tekrar bu şekilde bir kalabalık grup ile bu pazara gidilecek ve bisikletlerini çaldıran arkadaşlar , bu söz konusu yerdeki bisikletler ile yakın temasa geçecek.Polislerden rica edilse gelirler diye düşünüyorum , işte o zaman isterlerse arbede çıksın..

• Beğen
Tepkiler: Özgür Türker
@Berksan,

Vay be . Geçmiş olsun hocam . Artık bisikleti calınanlar gidip ilgilenir , bakarlar . Tabi giderken tek gidilmemeli . elde kanıtlar felan olup polis esliğinde gıdılmeli .

@Engin ATAL

Normalde kask, bisikletten düştüğümüzde kafamızı korumak için kullanılır. Ben kaskımı 3. kez böyle bir durumda kullandım. İnanın bu bisikletler toplansa piyasa değeri 10bin tl yi rahat geçer. Çok sağlam bisikletler var ve hepsinin de aksesuarı üzerinde.

@Ender şeker
Özel mesaj attım ender bey.

Dedikleriniz neresinde bu pazarın ? Dört haftadır her çarşamba gidiyorum plak, kitap, bakır antika bulmak için üşenmeden her standa bakıyorum. Sadece bu hafta bir tane geotech gördüm, gerisi hurda, döküntü bisiklet. Aynen orada satılan mallar gibi :)

Gişeler ve giriş kapılarına göre pazarın neresinde bu tezgah ?
ve daha önemlisi bugün hangi saatte oradaydınız mesela ?

@Emre Sertkaya

Kesinlikle tek gidilmemeli, heleki elinizde bir bisiklet yada motorla girerseniz anında tüm gözler üzerinizde oluyor. Burada tezgah açanların tiplerinden ne olduklarını anlıyorsunuz zaten. İlk aradığım zamanlar burayı bir vatandaşa sordum bana dediği "çalıntı pazarını mı arıyorsun?" ve bugün bu yaşananlardan sonra bir daha gitmeyeceğim.

@rahmi kocaman

Bugün 1.30 sularıydı, oranın 3 ana kapısı var, benim girdiğim 2. kapı ve 2.kapının hemen ağzındalar. Bisikletlerin arkasında da büyük bir beyaz transit duruyor oda bisiklet parçaları satıyor.

Hocam çok büyük geçmiş olsun. İnanın sizin bu başlığa sık sık girip her gün bisikleti eve çıkarmam konusunda motivasyon aracı olarak kullanıyorum. Bu ülkede umarım bir gün kanunlar doğru düzgün işler, insanların emekleri ve sevgilerini verdikleri eşyaları onları haksız yollardan ele geçirilmiş insan görünümlü organizmalar tarafından satılamaz.

foruma üye oldugumdan beri bu adamlara sövüyorum.elimden başka bişi gelmiyor

Ulan allah sizin belanızı versin insanlar o kadar çalışıyor didiniyor bunları satın alıyor haftada 1 gün olan tatilinde 1-2 ya biniyor ya binemiyor bu şerefsizler çalıyor
Allah hiçbir iyiliği ve kötülüğü karşılıksız bırakmaz ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

Geri