Scudo Sports

Çalıntı! Bit pazarına nur yağmaya devam ediyor...

Scudo
@mfocak

Sayın focak, bu konuyu takip edin, haftaya geldiklerinde resim ekleyeceğim. tabi bu konuyu takip edip onlara söyleyen yoksa :)

Ayrıca oraya hertürlü insan gelmiyor, zabıta dahi "çalıntı pazarınımı arıyorsun?" diyor bana? parası olan adamın orada işi yok. Her mal orada yerde satılıyor, yer tezgahında. Oraya gidip bakıpta şu mal çalıntı değil "helal" diyeceğiniz bir ürün yok.

Oradan çalıntı bisiklet alacak olanlar dikkat etsinler. Parayı ödersiniz alırsınız sonra ileride polis durdurup çalıntı bu ver bakalım derse ne olacak?

• Beğen
Tepkiler: Taner Eraslan
@Berksan

Berksan arkadaşım yakın ilginden dolayı teşekkür ederim.kamera ve bilgisayar işinden anlayan dostumuz var ise benim çalınma kaydını göndereyim burda bir hırsızı ifşa edelim.ben konvert etmeyi bilmediğimden tek formatta izleyebiliyorum

• Beğen
@Ender şeker

rica ederim, pc ve kamera işlerinden anlayanlar mevcut, ancak o tür video kayıtları forum kurallarına uygun mu bilemiyorum. Eğer youtube 'a yüklediyseniz oradan bakabiliriz.

O formatı youtuba yükleme işinden de pek anlamıyorum.eğer anlayan var ise bilgisayardan yollarim mail ile

• Beğen
bu fotoğraflara nasıl izin veriyolar gizlimi çekiyorsunuz. niyetinizi anlarlarsa vay halinize

"tabi bu konuyu takip edip onlara söyleyen yoksa " hocam bu ifade nedir bana mı söylüyorsunuz , yapmayın.

bisikletlerin çalıntı olduğu ordaki herkez biliyor, polislerde pazara geliyorlar onlarda ordan alışveriş yaparken görüyorum , ben sadece 3 ay önceye kadar varlardı şimdilerde yoklar , onu söyledim mesela salı günü akşama doğru kırmızı toyota marka araç vardı o arkadaşlarda da bisikletler vardı şimdi ben onların çalıntı bisiklet sattıklarını söyleyemem , isterseniz ben de foto video çekeyim görürsem tabiki,

birde ender şeker beyin video sındaki şahıs eşgali burda pazarda olan ( bisiklet satan şahıs eşgaline benziyor ) bilginize

• Beğen
Tepkiler: Ender şeker
Yok hocam ben sakata gelmeyin diye sordum sonra başınıza iş alırsınız foto çekeyim derken aman dikkat

@Mehmet AKIN 1993

Çalan adam bilmiyodur ki KRON lar çok hoş gözüküyor belki adam 1.5 milyarlık bisikleti 500e satarken o 400 lük kronu da 500 e satıyodur, yani bu işi yapanların bisikletten anladığını pek sanmıyorum.

@mfocak

Sayın focak, o ifadenin sizinle uzaktan yakından bir ilgisi yok, sizden önce bir arkadaşımız "belki forumumuzu takip edeni vardır" şeklinde konuştu ona hitaben söyledim. yanlış anlaşılma olmasın.

Evet focak bey eşgali benziyor, ender beyin kendisine özel mesajdan söyledim bu durumu.

Önümüzdeki çarşamba netlik kazanıcak, umarım ender beyin bisikleti buradan çıkar.

@meseduzu

gizli çekmeye çalıştım ancak gören oldu ve tartışma yaşadım.

@Murat Saygin

bisikletin görüntüsüne ve vites sayısına göre fiyat biçiyorlar, başta 700 tl istiyorlar fakat 200 veriyorum veriyormusun demen yeterli olabiliyor.

@meseduzu

teşekkür ederim, bisikletim de şok cihazı mevcut zor durumlar için :D

@Berksan

Alırsan başına ne gibi bi dert gelebilir, mantıklı olabilir aslında almak çalıntı ama yapıcak bir şey yok, herkes 2 milyarlık bisiklet alamayabilir mesela ben xrs030 almak için kendimi zorlıycam bayağı öğrenciyim zaten biriktiriyorum sürekli elimdeki bisikletide satıcam bakalım.

Geri