Scudo Sports

Çalıntı! Bit pazarına nur yağmaya devam ediyor...

Scudo
maşallah maşallah e pinarello falan göremedim sonra ki pazarda mı ? dağ şehirler bu pazarda yol yarışlar başka yerde galiba:)

bunların hepsi çok pahalı bit pazarına gelebilmeleri mümkün deill kesin çalıntı bence :mlk:

• Beğen
Tepkiler: Fatih Toraman
bende arada gidiyorum ama çalıntı oldukları belli...kocaeli izmit te otogarın yanında gişelerin tarafında kalıyor....

en üstteki bisiklet 750 tl pazarlıkla 400e düşerler :))

Ayrıca 2günde 1 tezgah açıyorlar

Yahu Merida, Whistle, Trek vs. bisiklet alan insan gidip bit pazarında mı satar!

Hepimiz forum üyesiyiz işte, var mı hiç bisikletini satmak için pazara giden? Bu bisikletler "çalıntıyım" diye bağırıyor resmen. Yok mu Kocaeli'de emniyetten bir tanıdığı olan arkadaşımız? Gözümüzün önünde rezilliğe bak!

Lütfen ikinci el bisiklet satan arkadaşlar satışta faturanın arkasına kime sattığını yazıp versin.Alan da faturasız almasın.

polis ne yapacak çaldıran adam karakola çalıntı raporu fln vermediyse ??

• Beğen
Tepkiler: Okan POLAT
Resimlere bakınca çalıntı oldugu anlasılıyor.

bugün gittim, en üst resimdeki bisiklet için pazarlık yaptım 250 TL ye kadar düştü 700 küsür istiyordu :) tabiki de almadım. Bunların sahipleri belgelerle çıksa ellerinden alabilirler diye düşünüyorum

arkadaşlar çarşamba yani yarın bunlar tezgah açıcaklar otogar'a. Herzamanki yerleri, yarın bisikletimi servise vericem bakım için, hemen bunların olduğu yere gidip neler var neler yok fotoğraflıyacağım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Benim bisikletimi görürseniz yazın lütfen.salcano astro 50 beyaz-kırmızı

@Ender şeker

özelden resim atarsanız, resmi telefonuma atar karşılaştırma yaparım. Özellikle istanbul çanakkale sakarya bursa gibi yakın şehirlerimizden getiriyorlar. 2 ay önce gidip baktığımda üst seviye salcano lar vardı.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Çaldırmasınlar kardeşim. Ben sana söylüyimmi ben para biriktirip trek vs sağlam bi bisiklet alsam dışarda hayatta bırakmam. Burası nerde ya gidip alayım bir tane. Çok pahalı bu makinalar. Çalan haklı alan haklı Çaldıran baba parasıyla alıp ortada bırakmıştır. Bende ucuz ama güzel bi salcano var bide tır gibi ağır. Dükkanın önüne çıkartıyorum iki kat Evede çıkartıyorum. Gözüm gibi bakıyorum. Ben de bunlardan biri olsa çaldırmam mümkün değil.

Geri