Scudo Sports

çalıntı bisikletler 10.09.2014

CEMİKO74

Üye
Tepki
39
İsim
Cem
Bisiklet
Whistle
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
giant yazısını görünce kısık olan gözlerim iyice açıldı.

Yer kocaeli bit pazarı sanırsam, geçenlerde salı günü gitmiştim bisikletlere bakmak için hiç iyi birşey göremedim siz hangi gün gittiniz?

salı günü erkenciler geliyor asıl pazar çarşamba günü...

daha devamı var gözleri açık tut :)

İstanbul'da çal, Kocaeli'de sat...

kadronun yada gidononun içine yerleştirebileceğimiz gps alıcısı var mıdır ki?
çalınsa bile bisikletin nerede oldugunu bulabiliriz

bu haftaki bisikletler bunlar arkadaşlar,umarım bisikleti çalınan arkadaşların işine yarar...

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/09/12/20140907_123207.jpg
Bunlarda geçen hafta pazar günü kurulan halka pınar(gıda çarşısı) bit pazarından.Arkadaki siyah yeşil olan baya sağlamdı.tanesine 450 diyordu.

Arkadaşlar buradan şu çıkıyor.Bu kadar bisiklet resmi içerisinden bir tanesinin bile sahibi çıkmadı.Demekki Bisikletforum sitemizi olabildiğince bisiklet ile ilgilenen arkadaşlarımıza çevremize tanıtmalıyız diye düşünüyorum....

Giant o_O Bisikletimi her gün üşenmeyip 2.kata çıkarıyorum ve dershaneye gidemiyorum. Kilitler bile çabuk kırılıyor diye. Ne olacak bizim bu halimiz. :(

meşhur oldu be bizim bit pazarı :) eskiden yoktu böyle bisikletler son zamanlarda gelir oldu pazara kimbilir kimin gözü yaşlı bisikletleri ben bursa'dan geliyor diye duyum almıştım bu bisikeltlerin

• Beğen
Tepkiler: Samet Yurt
Şerefsizler çalıştı olduğu belli.salcano city sport 30.aynısını ben 930a aldım.sahibinin ne kadar içi acımıştır kimbilir.

Bunların çalıntı olduğu belli yoksa bu temizlikte bisikletin o fiyata gitme ihtimali 0. Polisin bir şey yapma ihtimali yok mu? Gerçek sahibi çıkarsa tamam ama çıkmadan müdehale edemez mi kardeş sen hayırdır ? diye :)

Bu soysuz itler iyi bisikletleri kapısına kadar takip edip sürekli fırsat kolluyorlar.Ve fırsatı yakaladıklarında durum bu.Allah belalarını versin.İnsanlar bir hevestir diyerek ne zorluklarla alıyorlar bisikletleri.O bisikletleri kafalarında kırsan yine doymazsın.

Aklım almıyor,nasıl bir zabıta ya da maliye memuru(hangisinin görevi ise)bu tip yerlere gidip satıcıya,arkadaşım fatura ve ruhsatını görebilirmiyim diyemiyor?3 ay böyle davransalar bu adamlara,bisiklet çalmayı bırakırlar.Hoş bu sefer de başka bir şeye yönelirler.Sonuç hep aynı, eğitim şart!

@Uzbay YELCE

Ben de öyleyim evde odada kalıyor. Çarşıya gittiğimde asansörle 6. kata çıkarıyorum amcamın ofisine bırakıp çıkıyorum. Asansör olmasa da merdivenle çıkarım hiç üşenmem :D .

@Halil EROĞLU:kötü::kötü::kötü:

Carraro Cr Cx model bisikletim 12.01.2018 tarihi saat 17.54'te Üsküdar Valide-i Cedid Camii iç avlusundan 20-30 yaşlar aralığındaki 2 erkek şahıs tarafindan çalınmıştır. Bulanlar/görenlerin irtibata geçmesi rica olunur.
Saat 15.40 sularında Valide-i Cedid Camii'ne giriş yapıp bisikletimi musalla taşının arasındaki demire kilitledim. 18.30 sularında geri döndüğümde bisikletin yerinde olmadığını farkettim. Güvenlikten rica edip kamera kayıtlarını inceledim. Kayıtlardan bisikletin, 17.54'te 20-30 yaşlar aralığındaki 2 erkek şahıs tarafindan çalındığını tespit ettik.142187 dosyayı görüntüle 142188 dosyayı görüntüle 142189 dosyayı görüntüle 142190 dosyayı görüntüle 142191 dosyayı görüntüle 142192 dosyayı görüntüle 142193 dosyayı görüntüle 142194 dosyayı görüntüle Üzerinde aşağıdaki heybeden vardı:142199 dosyayı görüntüle

Cuma günü, saatini tespit edememekle birlikte, Valide-i Atik mahallesindeki apartmanımızın bodrumundan Specialized Diverge Elite DSW marka bisikletim ve komşumun diğer 2 bisikleti çalındı. Acaba planlı bir toplama mı gerçekleştirdi bu hırsızlar?

Geri