Scudo Sports

Çalınmış: trek 8500 ve trek fx motorlu para ödüllü

Valla o mtb yi görünce içim gitti. :(

Scudo
@Dikdik geçmiş olsun... İnsan çok üzülüyor başlarda sonra zamanla alışıyor...

Geçmiş olsun. Umarım güzel haberleri buraya yazarsınız.

Arkadaşlar ağırlıklı olarak İzmir'de çalınan bisikletlerin yarıdan fazlası Manisa'da satılmaya çalışılır.Manisa'da çalınanlar da İzmir'de.Bu işi resmen ticarete döktüler artık.Çalanın da aracılık edenin de ocakları sönsün.Manisa guruplarında da birazdan paylaşacağım.Gören,duyan bilgisi olan haber verecektir.Umarım tez zamanda bulunur.Tekrardan gelmiş geçmiş olsun.

Manisa Bisiklet Grubu : (link)

Ödemiş Bisiklet Grubu : (link)

Manisa Velespit : (link)

Paylaştım ve Face listemdeki herkese haber verildi.Şayet Manisa'da satılmaya çalışılırsa mutlaka bulunacaktır.Daha öncede biri bayan Milli sporcu olmak üzere iki kişinin daha üst düzey bisikletlerini bulmuştuk.İnşallah buda bulunur.

Güzel haber...Geçmiş olsun. Nasıl bulunmuş acaba? Merak ettim:)

İçimin yağları eridi. Kendi bisikletimi kaybetmiş gibi sahibinden'de bakıp duruyordum :) Detaylar paylaşılırsa daha mutlu ve huzurlu oluruz :)

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
güzel haber bulunmuş mu nerede nasıl bulunmuş?

Kişiyi sık boğaz edip fazla soru sormadım.Kendisi sadece bulunduğunu belirtti.Sanırım ayrıntıları bizlerle paylaşacaktır.

bisiklet bulunmuş hadi gözün aydın olsun açık olsun. o değilde baştan beri tüm yorumları tek tek okudum genel olarak "neden garaja koyuyorsun" gibi ibareler var. adam kapalı garajına koymuş daha ne yapsın. benim bisikletim dükkanımda duruyor tavan aparatı yapmıştım. he şahsıma ait kapalı garajım olsa oraya koyardım. hırsız abi bu. kafasına koyduysa ister kapalı garaj olsun ister zincirli olsun.

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
Arkadaslar
Merhabalar. Bisikletler bulundu.Erendiz Bey ile telefonda gorustum sanirsam. Hepinize cok cok tesekkur ederim. Bu vesile ile tanismis olduk diyelim. Formunuza daha cok girerek sizlerle sahsen de tanismak isterim.

Polisler ornekkoy taraflarinda bulmus bisikletleri. Bisikletler bir agacin altinda terkedilmis bulunmus. Bilgim bu kadar arkadaslar. Tekrar hepinize tesekkurler. 48 saattir uykusuz sekilde ben el ilanlari dagitiyordum hurdacilara,kagit toplayicilarina. O yuzden yorgunluk var. Bir iki gun kendime geleyim. Formunuza ilk firsatta aktif olarak katilacagim.
Umarim tum calinan bisikletler bulunur. Saygilar Sevgiler
Serdar Dikdik

Bir ustteki yorum yapan arkadasa katiliyorum. Bizim evimiz bostanlida ptt nin orada ana cadde uzerinde.
Garajimiz uzaktan kumanda kapili sistemli bir ozel garaj. Ben de garajin hemen ustunde giris katinda oturuyorum. Ben izmirde bu kadar bisiklet hirsizligi oldugunu bilmiyordum. Ayrica o garaja birilerinin girip calabilecegi aklimin ucuna gelmedi inanin. Evde motorlu olani tutamam benzin kokar arkadaslar. Hanimin bisikleti evdeydi bunlar da garajdaydi. Tum bisikletleri evde tutmak icin benim ekstra 1 odayi bunlara ayirmam lazim. Yani bazi seyler laf da konusuluyorda realite de uygulanamiyor. Genc arkadaslarimizin 1 bisikleti vardir odasinin bas kosesine koyar. Aile sahibi olunca oyle her istedigini veya hayal ettigini yapamiyorsun ne yazik ki. Ben bir odayi kapaticam bisikletlerimi koyacam dersen baskomutan hanim efendiler sizleri mintika disina atarlar abiler.:)

SSaglicakla kalin

Çok sevindim gerçekten, umarım böyle üzücü olaylar hicbirimizin basina gelmez. Bisikletlerin agirligini kaldiramamis olacak herhalde calan kisi ki birakivermis. Gecmis olsun ;)

bir üzüldük bir sevindik. çok geçmiş olsun. garajda bisikletler kilitlenebilir. en azından kaptığı gibi gidemez hırsız. ben de otomatik kapılı garajımın hemen üstünde oturuyorum. bazen kumandayla çocuklar oynarken garajı açabiliyor. ben her gece yatmadan garajın kapısını kontrol ediyorum balkondan.

Geçmiş olsun konunun başında üzüldüm sonradan bulunduğunu öğrnince benimde içim rahatladı dahaönceden bisiklet çaldırmış birisi olarak. Tekrar geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun. Birde kapalı garajdan çalındığına göre bu bisikletlerin varlığını ve yerini bilen biri olsa gerek çevrenizdeki kameraların kayıtlarını inceleyip sizi takip eden veya izleyen birileri var mı bakın derim.

Bisikletlerin bulunması müthiş sevindirici.
umarım hasar tahribat yoktur.
tekrar geçmiş olsun.

Geri