Scudo Sports

Çalındı-kinesis kd515 :(

trial_tuna

Daimi Üye
Tepki
155
(link) (link)

arkadaşlar yedi değil ama adminlerden isteğim bi süre kalsın çalıntı bolumune herkes bakamıyor malesef o yüzden buradada biraz kalması temennim:(
işte bisikletim bu arkadaşlar 8-9 ay oldu kayıptır canıma tak etti bulmam gerek gorenınız duyanınız nerde olursa olsun yardım etsin bisikletten haber çıksında yeri önemli değil yardımlarızı bekliyorum arkadaşlar umarım kavusurum bisikletime:( 05073059031 buda numaram

Scudo
offf süper bisiklet :S bu bisiklet bende olsaydı şuan çoktan bulmuştum :D çooooo...kkk geçmiş olsun yerinde olmak istemezdim =( eğer görürsem sizi ararım :)

@Yavuz Bozkurt

sağol kardeşim bide en kötüsü sadece 1 hafta binebildim:boese157:

bisikletiniz çok güzelmis
Santa Cruz Jackal a benziyor kadro olarak sizin adınıza çok üzüldüm. umarım en kısa zamanda bulunur hangi şehrde çaldırdığınızı da yazarsanız daha kolay olur.

nerde çaldırdığınızıda söylerseniz ona göre o bölgedeki arkadaslar daha dikkatli olur böle bi bisiklet görüdüğünde..

bisiklet kayseride/ildem mevkinde çalındı şehir dışınada çıkmış olabileceğini düşünüyorum çünkü hiç rast gelmedi ben ve buradakilere türkiyede tekti gören duyan irtibata geçsin msj yazan yazmayan herkeze tşk ediyorum

geçmiş olsun dost sana yardımcı olmaya çalışırım. adanada tanıdıklarımada haber ulastırırım...:(((

Nasıl Çalındıgı hakkında bilgide verirsen süper olur başlık altında

• Beğen
Tepkiler: trial_tuna
@trial_tuna

türkiyede tek deil türkiyede 3 tane var teki sende tekide abi-kardeş te teki kırmızı teki siyah ötekide kamufilaj rengi

Buyur buda seninkinin kamuflaj renkisi olanı lütfen yalan yanlış şeyler söylemeyelim...İlk araştırın sonra kesin konuşn..

• Beğen
Tepkiler: tolgayalcin
yani bu renkten bir adet var diye demiştim ama eksik sölenmiş k.bakmayın kardeşim yoksa biliyorum 3 adet olduğunu ama bu renk yoktu ;) sağolun arkadaşlar hepinize elinden geleni yapmaya çalışan çalışmayan herkese tşk ediyorum

@ErenCEYLAN

kardeş bisiklet kilidi kırılarak çalındı ufak bir işim vardı gece direğe kitlemek zorunda kaldım o ara mahalledeki serseiler sökmüşler kilidi :boese157:

üstünde sağlam parça varsa onları söküp kullanmışlardır kadroyuda bi şekilde boyayıp satarlar hepsini tepbi parça halinde satamazlar bence.. Çünki nekadar boyanırsa boyansın kinesisin yapısı farklıdır ve kendi parçalarıı gördünmü tanırsın...

@FoLdeEr

yani evet yapı olarak farklı boyansada kendini belli eder parçalarımda belli zaten ama ben o mevkide bu işi yapan kişilerin tesadüfen ve çok iyi para edicek bir bisiklet olduğunu bilmeden çaldıkları kanatındeyim parçalama yapıp satılma oranı o yuzden bıraz dusuk

çok geçmiş olsun ...kayseride görürsem size haber veririm.....ama biraz fazla olmuş 8-9 ay....

• Beğen
Tepkiler: trial_tuna
Abi Bisiklet gerçekten çok güzel ya çok üzüldüm :(
Keşke bisikleti bırakmasaydın dışarda bide gece yani böyle bisikletleri 10 dakika bile bırakmazlar :rolleyes:
Neyse geçmiş olsun :(

sağolun arkadaşlar :) ya mecburen bırakmam gerekti işte nerden bileceksin :( ve yönetici arkadaşlar ben bunu buraya kımsenın gırıp gormedıgınden acmıstım orayada yazdım neden buraya tasındı kımse buraya bakmıyor ıste!!!

bisiklet hala kayıp artık ümitsizim zaten :River-102 :River-102 :River-102 :River-102

@trial_tuna

ufff! çok can sıkıcı bir durum.:( gerçekten acınızı anlamak zor değil.yine de sağlık olsun diyelim.

Geri