Scudo Sports

Çalındı, 2014 Trek x-Caliber 6, Üsküdar/İstanbul

kvncsmhl

Üye
Tepki
1
İsim
kıvanç
Güzelim bisikletimi, yaşadığım apartmanın bodrumundan çaldılar. Kilitli zincirleri kerpetenle kesilmiş. Gri 2014 Trek x-Caliber 6'nın üstünde sonradan taktığım "xtr" fren seti, daha ince Bontrager lastikler var.

Trek.jpg

Scudo
Umarım bulunur, geçmiş olsun. Duruma bakılırsa, bayağı hazırlıklı gelmişler, öyle "geçerken gözüme ilişti, aldım"dan öte, planlı bir durum gibi

• Beğen
Tepkiler: kvncsmhl
Çok geçmiş olsun.. İnşallah en kısa zamanda bulunur.

• Beğen
Geçmiş olsun, inşallah bulunur da çalana hayretmez...

• Beğen
Geçmiş olsun. Maalesef çalanlar yakalansa bile hiçbir şey olmuyor siz onlardan daha çok uğraşıyorsunuz evrak işleriyle

Geçmiş olsun.

Defaatle diyorum ki; Eve alınmayan bisiklet çalınmaya mahkumdur..

Öncelikle geçmiş olsun inşallah bisikletinizi bukulsunuz. Bu forumda en çok yazılıp çizilen konu bu hırsızlık olayları fakat bizde de hata var bi çuval para verip aldığımız bisikletleri ucuz ve cansız kilitlere teslim ediyoruz. Size nacizane tavsiyem en az 2 kilit kullanın ve kilitlerden birisi I tipi kilit olsun ve zincir de en az 80 grade olsun.

• Beğen
Onguard ın bir U bir de zincir kilidini alsak kafamız rahat olur mu?

@Navigare marka olayını profesyonel arkadaşlar yanıtlar. Ben izmirde gıda çarşısından 80 grade 3 mt zincir aldım yale marka ı tip asma kilit + 3 cm çaplı çelik halat kilit 2lisi ile kilitliyorum bisikletlerimi. kafam rahat. Apartmanda çocuklar olmasa üstüne alarm da kuracağım.

• Beğen
Tepkiler: kvncsmhl ve CaGe
@Serrchi
Hocam haksız sayılmazsın. Üsküdar'da, hatta Üsküdar'ın eski bir muhitinde kapısı sürekli kapalı apartmanın yine kilitli sığınağında, koca bir sütuna zincirli ve tamir sehpası üsünde duruyordu. Buna güvendim. İki dairede tadilat yapılırken kapıları açık bırakmışlar. Kısmetten çıkmış diyorum :)

@brdtl Teşekkürler hocam :) ben de üzüldüm. Kızdım da kendime. İki bisiklet olunca ancak tekini evde tutabiliyordum. Bir hobi odası şart bu saatten sonra.

@Şerif Feridun Araştırayım biraz fakat sanırım bu saatten sonra biraz uğraşıp, evi büyütüp bir odayı da ekipmana ayırmaya çalışacağım. :)

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
Çok geçmiş olsun, inşallah kısa zamanda bulunur. Oturduğum binanın giriş katında 2 daireye birden hırsız girmişti. O gün bu gündür Bisikletimi evin içerisine alıyorum, yetmez daire içerisindeki eşyayı sigorta yaptırdım. Sigorta poliçesine bisikletin tam modelini ve fiyatını eklettim. Daire içerisinden çalınma durumu olursa şayet, sigorta zararınızın bir kısmını karşılıyor.

Evinde bisikletini muhafaza edenlere tavsiye ediyorum. 20 bin TL tutarında sigorta yaptırsanız bile, yıllık ücreti 100-150 TL'sını geçmiyor.

Geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda bulunur bisikletiniz.

Geri