Arkadaşım bisikletinin bulunduğuna en az kendi bisikletim bulunmuş gibi sevindim. Çünki benim 3 tekerlekli arkadan sepetli bisikletim de 9 ocak pazartesi günü akşamı evimin bahçesindeki ağaca kilitli vaziyet de kiliti kırılarak çalındı. İşin ilginç yanı bisiklet çalındık dan en geç yarım saat sonra hırsız tekrar geliyor sebebi ise kırdığı kilit parçalarını toplamaya! Ben daha olayın farkına varmadan bahçenin içine giriyor yerdeki kilit parçalarını toplamaya çalışıyor. hırsız beni farkedip yüz yüze geldik. Ben olayın şokunu atlatmaya çalışırken hırsız ani bir biçimde kaçıyor. Ne yazıkki yakalayamadım çünki hırsızlar 2 kişiler miş. Bisikleti bir pikap arabaya atmışlar. Aramadığım ve sormadığım yer kalmadı. Tam bir hafta aradım vede yorulana ve bunalana kadar arayacağım. Arkadaşlar, özellikle Antalya civarında olan arkadaşlar sizden ricam şu: 3 tekerlekli arkadan sepetli bianci marka mavi renkli ön teker büyük,arka 2 tekerlekler küçük ve arka sepetin arkadan sol tarafındaki teli önceden kırılmıştı bende küçük buzdolabı ızgarası monte etmiştim ayrıca sağ arka çamurluğu gövdeye bağlı demiri kaynaklıdır. Ve çocukları arkaya bindirdiğim için sepet çökmesin diye sepetin altına galvaniz saç monte etmiştim. Sizden ricam bu bisikleti görürseniz bu 05357952795 nolu telefonu arayayın veya çaldırın ben size hemen dönerim. Saygılarımla iyi günler. Not: bisikletimin çalındığı adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi. 6745 sokak. No 19 . Kepez ilçesi. Antalya