Çok teşekkür ederim Gökhan, çok güzel görüntüler. Müzik de ayrı bir yakışmış, sıkmıyor. Saçlarından ötürü seni görmemek imkansız tabi ama uzun saç performansı düşürmüyor mu?
Asagidaki videoda benim dernekten birisinin cektigi video ama benim grubum degil. ( ayni dernek altinda her seviyeye gore yaklasik 12 grup var) Garmin,Go Pro ve Dashware ile cekilen vidolar guzel oluyor, butun verileri gorebiliyorsun kadans, kalp atis hizi, watt,egim vs vs... Videodaki hiz mil, km degil...
Özgür, sisteme bayıldım ya. Bunun en ucuz hali için ne kadar boşaltmak lazım cüzdanı? Aşağıdaki pek sarmadı ama, üstteki müzik eşliğinde iyi izleniyor. Çok teşekkür ederim katkın için.
evet demekki neymiş ora kaliforniya ,şimdi kaliforniyaya 100 üzerinden 100 verdim nedenmi çünki millet yol bisikleti ile antreman yapsın diye yol yapılmış bi tane araç sahibi burada olmaz tabi ,evet istanbulda sabihaya giden dostlarada aynen böyle 60 km lik yol yapmak çok mu zor acaba,,
evet gelelim ikinci olaya kaliforniya köprüsünden bisiklet ile geçebilirsiniz, gene 100 üzerinden 100 verdim kaliforniya şehrine ve özellikle kaliforniya belediye başkanını nezdinizde buradan kutlarım ,,evet ülkemizi sürekli eleştirdik ,ama baktıkki değişen bi şey yok o zaman bize düşen görev seleden vazgeçmemek,,ve etrafa fazla takılmamak,,