Scudo Sports

Çaldırdığım bisikleti yeniden aliyorum

Bianchi tdl 1300

Forum Demirbaşı
Tepki
249
İsim
Kartal kaan
Bianchi TDL 1300 bisikletimi geçen yıl 23.10.2014 de almıştım ama 24 temmuz 2015 saat 18:00 civarında apartman önüne bırakıp 2 dk yukarı çıkmıştım. Ama geldiğimde bisikletin yerinde yeller esiyordu. Şimdi ise paramı biriktirdim, haftaya gidip alıyorum.

Kimse yokmu yav

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Mesajlarınızı göremiyorum

Yaklaşık 3 ay bisiklet surmedim bisikleti aliyim bayilana kadar surecem

Mesajları nerden gorucem

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ben de sandım ki kendi bisikletinizi tekrar alıyorsunuz :):)

Bir arkadaşım spor salonunun önünden çaldırmıştı. Çıktığımızda yoktu bisiklet polise de gitmedik sallamadı arkadaş. Tam 15gün sonra polis gelip bizi sormuş, gittik (10-12 sene oldu) Çalanları bulmuşlar arkadaşımın öğrencisi çıktı elemanlar. ..ben de arkadaşım da öğretmenim şaşırdık.
Elemanlar 25TL ye pazarda satıyorlarmış polis şüphelenip almış çekmiş iyi bir dövmüş bunları ötmüşler:islik::islik::islik: "şurdan aldık şöyle yaptık" diye. Bisikleti görünce tanıyamadık öyle ki !!! siyaha boyamışlar çamurluk takmışlar .
"Daha iyi olmuştu bisiklet" ;):):)
çok geçmiş olsun, pardon hayırlı olsun (artık içeri alıyoruz sokakta bırakmıyoruz)

bisiklet konusunda annemle zıt düştük evimi kirletiyo diye kızıyo bana

• Beğen
Tepkiler: cervèlo
BiZim de salona süs oldu bisikletim dışarı dikseler beni bırakmam valla :D

@Bianchi tdl 1300 o paraya çok daha iyi mtbler alınır bu arada 1200 tl

Bisikletini çalandan geri mi alıyorsun yoksa aynı modelden tekrar mı alıyorsun ?
Bianchi TDL 1300 bende beğeniyorum aklımdaki ilk bisiklet ama aynı fiyata deore veya sram9 setli bisiklet düşünüyorum..daha düne kadar shimano en iyisi diye biliyordum biraz araştırınca neler var neler:)
bu arada daha dikkatli ol aynı bisikleti yeniden çaldırma gerekirse beraber yat :D

Kaça alıyorsun ben antalyadan bi şubeden peşin olursa 1000TL gibi fiyat aldım kaan haberin olsun belki lazım olur :)

@V3DAT
Bende istanbuldayim burdada 1100 falan alicam herhalde

Be
@V3DAT
BIR daha caldirirsam deliririm herhalde çünkü o benim askimdi benden sevgilimi çaldılar :agla:

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
Çaldırma lütfen bi daha :) aynen harika durusu var bilmiyorum beni kendine çekiyor :D

Ben 2014 olanını alicam mat siyah beyaz olanini sen 2015 modelinimi aliyorsun yoksa benimkinin aynisindanmi

benzinlikte markete bisikletle giriyorum :D evdede odama koyuyorum yere çarşaf attım onun yatagı da orası

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
http://images.hepsiburada.net/assets/Spor/500/Spor_4940237.jpg
Bu modeli düşünüyorum yeni modeli pek çekici gelmedi açıkcası pro vs yazmışlar boşmuslar güzelim bisikleti..

@nuruasakir
haha :D benzinlikte markete girerken kitlesem mi kitlemesem mi derken kitlemeden açıkta bırıkıp 2 dk geçmeden aklım çıkıyor :D

@V3DAT

Aynen benimkide bu modeldi yine bunu alıyorum çok güzel bisiklet:naslyany: selesi hariç mükemmel seleyede alışırsınız ben alismistim :D

@nuruasakir
Benzinlik te markete nasıl bisikletle giriyorsunuz :)

Geri