Scudo Sports

Çağatay AVŞAR için imza kampanyası

Scudo
Destekliyorum ve katilmaya hazirim.

Salih Dinçer (33):Elekronik Tekniker(SDÜ)

Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Kaza'nın üzerinden 16 ay geçti...Bu imzaları içeren uygun bir üst yazıyı, defalarca Cumhurbaşkanlığı,Emniyet Genel Müdürlüğü vb. yetkililere yolladım.Maalesef verilen sözlerin hepsi lafta kaldı.Kazanın aydınlatılması ile ilgili bir ilerleme olmadı.Üstüne bir de federasyonun duyarsızlığı eklendi.Çağatay AVŞAR'ın adını 2012 yılında yapılacak bir MTB yarışına vermişlerdi.Sonra ne olduysa vazgeçtiler...Bu nedenle de Federasyonu uyarmamız gerektiğini düşünüyorum.

Bu konu ile ilgili link aşağıdadır.
Adınızı/yaşınızı/mesleğinizi yazıp, buraya eklemeniz daha uygun olacaktır.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=92189

Sedat R.TOSUNOĞLU

İlker TÜRKER (25) Kimyager beni de eklemenizi rica ediyorum.

güncel ise, Cem Özyurt - 18 - Öğrenci

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba Değerli Arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi Delta MTB Race Gold Tour 2012 yarışlarının 2.ayağını Ankara'da yapacağız.

Geçtiğimiz yıl Çağatay Avşar, Gölbaşı Çevreyolu'nda antreman yaparken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Değerli arkadaşımız Çağatay Avşar'ın halen katilleri bulunmadı. Başlatılan imza kampanyalarında da sesimizi istediğimiz gibi duyuramadık. Bir soluk olduk ama bir neticeye varamadık.

Delta Bisiklet olarak bu duruma sessiz kalmak istemiyoruz. Çağatay Avşar'ı unutmadığımızı göstermek için, ayrıca sesini duyurmaya çalışan arkadaşlarımıza sebep Ankaradaki 2.Etap yarışını ÇAĞATAY AVŞAR anısına yapmaya karar verdik.

15 Nisan 2012 Pazar günü Ankara'da yapılacak olan Delta Mtb Race Gold Tour yarışını Çağatay Avşar anısına yapacağımızı Delta Bisiklet olarak bilmenizi isteriz.

Bilgilerinize sunulur

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=92286&page=4

• Beğen
Tepkiler: Sadık Dedeoğlu
@ulas

Ben de bunu bekliyordum.Teşekkür ederim. Çağatay AVŞAR'ın anısını yaşatmak adına bu yarışın gelenekselleşmesini temenni ediyorum.

en son mesaj 3 kasım 2011 ,,,,,,,,,,,,,,,,söylenecek kelime bulamıyorum öfkemi kontrol ediyorum ,pisi pisine ölen dostumuzuda pek unutacağımı zannetmiyorum o aracın sahibi her gün ölüyor vicdan azabından ,çağatay bi kere de öldü ama katili milyon kere ölecek, bundan daha büyük bi ceza olamaz,,,,,,,

Çevre yolunun her tarafının giriş ve çıkışları ile bir çok yerinde kameraların olmasına rağmen çarpan kişi nasıl bulunamaz anlamak mümkün değil..

İstediklerini elleriyle koymuş gibi buluyorlar ya neyse..

Arkadaşlar merhaba cumhurbaşkanlığına yazılsın yollansın ama bence twitter üzerinden direk sayın cumhurbaşkanımız abdullah gül beye yazıp twitleyelim eğer çok fazla twit gelirse ilgileniyor ve cevap yazıyor bizzat denedim ve sonuç aldım.başka bir konu hakkında ve twitter hesabı orjinal kendi hesabı milyonlara ulaşırız böylece ve unutmayalımki herkes görüp bilecek belkide kazayı gören birileri insafa gelirde konuşur.saygılarımla

Geri