Scudo Sports

Çağatay AVŞAR için imza kampanyası

370.Murat Yılmaz THY Çalışanı-Öğrenci (23) (İstanbul)

Scudo
355. Atilla Erdem (37) turizmci / İzmir
356. Tolga TUNÇEL / (35) / Satış Sorumlusu / İstanbul
357. Mehmet EMRE / (29) / Pazarlama Uzmanı / İstanbul
358. Mahmut Mehmet MABRUK / (44) / Reklamcı / İstanbul
359. Mustafa ŞAHAN (39). Gelir Uzmanı. Gaziantep
360. Ufuk anatca (33) işletmeci /Antalya
361. Yener Onur Baydar - (25) öğrenci / Ankara
362. Özge Yüksel - (26) avukat/y.l. öğrenci / Ankara
363. Uğur Ozan Baydar - (18) öğrenci / Ankara
364. İbrahim TAŞ - (45) -İletişim / İZMİR
365. oğuzhan uygun (21) makine müh.
366. ibrahim artun (22) öğrenci
367. Kadir ÖZEN (17) öğrenci eskişehir
368. Oguzhan orman işçi aliağa-izmir
369. Ozan Ali Bulunmaz (21) Öğrenci Ankara
370.Murat Yılmaz THY Çalışanı-Öğrenci (23) (İstanbul)

371. Ali ERTURAN (16) Öğrenci / İstanbul

371 kişi bu forumda bu kadar mı ya?Bu forumda en az 1000-1500 imza olur diye bekliyordum.Toplumsal olrak sıkıntımız bu, bir arada olamıyoruz.6 ay oldu.Yazık çok yazık!

Bir gün size de manyak bir şöför üzerinize çıkmaya çalışırsa sinirlenip,ağlamayın sakın.

@Sertaç EKİCİ

Maalesef çok üzücü ve üzerinde ciddi olarak düşünülmesi gereken bir durum bu .

@Sedat TOSUNOĞLU

Sedat abi daha 350 kişi mi oldu ben 4 ay önce bıraktım forumu o zaman bile 100-150 kişi vardı en azından. Millet sadece lafta... İcraata elince hiç bi şey yok.. Şu ana kadar yaptığın herşey için tşk. ederim. ;)

İnsan kıymeti ve aslında hiç birşeyin kıymetini bilmeyen yetkililer ve insanlar arasında biz bisiklet tutkunları öylesine yok durumundayız ki,ölen arkadaşlarımızı toprağa vermekle kalıyoruz.onları öldürenlerse zaten cezasız trafik kanunları korumasında daha rahat geziyor.her zaman destek için varım.

• Beğen
Tepkiler: sadana
aşağıda çağatay arkadaşın dostuna ait yazıyı okuyacaksınız...

Dostum Çağatay kazadan önce iş için Fransa'daydı. Bir gün önce beni aradı ve kazanın olduğu gün bisiklete binmek için sözleştik. Ancak o akşam erken yattığımdan buluşma saatini söylediği mesajı okuyamadım. Çağatayın Polar nabız saatinden aldığım bilgilere göre saat 06:03 de anteremana başlamış ve kaza meydana gelene kadar 52 dakikada toplam 20 km yol almış. Çağatay, kaza sırasında saatte 21.5 km hızla tırmanış yapıyordu. Olayın gerçekleştiği saat06:52 civarları. Gölbaşı İlçe Emniyet müdürlüğüne gelen ihbar ise saat 08:09'da. Emniyet mensuplarından birisi Çağatay'ın telefonundan işyerindeki arkadaşlarından birini aramış ve Çağatay'ın vefat ettiğini söylemiş. Bundan sonra da olaydan eşinin sonra da benim haberim oldu. Acele bir şekilde hareket ettim. Olay yerine vardığımda Çağatay'ı yolun sağında su arkının içinde gördüm. Bisikleti ile arasında 50 metre civarında mesafe vardı. Aracın teker izleri emniyet şeridini dahi aşmıştı ve sağda toprak zemine kadar ulaşmıştı. Anlayabildiğim kadarı ile araç dostuma emniyet şeridinde çarparak toprak zemine kadar devam etmiş ardından direksiyonu sola kırarak tekrar yolun sol şeridine geçmiş ve aracı toparlamış.

şimdi son durum nedir gelişmeler ne durumdadır....
bu bence çok büyük bir ayıptır arkadaşımız faile mechüle gitmiştir.... ve esefle kınıyorum...

http://img411.imageshack.us/img411/39/12769753263.jpg

376 Alp Aslan - Serbest - İstanbul

şimdi son durum nedir gelişmeler ne durumdadır....
bu bence çok büyük bir ayıptır arkadaşımız faile mechüle gitmiştir.... ve esefle kınıyorum...

Bir ay önceye kadar ilgili yerlere(Cumhurbaşkanlığı,Emniyet Genel Müdürlüğü,Bazı Tv kanalı yetkilileri ve gazetecilere) isim listemiz ile birlikte defalarca e-posta yolladım. Maalesef verdikleri sözle kaldılar.Dolayısıyla şu ana kadar bu başlık altında yazılanlar dışında bir gelişme yok.İnşallah bir şekilde bulunur ancak rahmetli Çağatay AVŞAR kardeşimizin durumu, şimdilik maalesef "faili meçhul" kaldı ...Son derece kızgınım.Yazıklar olsun...

• Beğen
Tepkiler: hakano ve sadana
Aylar oldu. Çağatay abimizi hiç tanımasam da, çok çok üzüldüm. Hala da olanları tekrar okuyunca tüylerim diken diken oluyor. Kendimi sevdiklerinin yerine koymaktan alamıyorum. Allah geride kalanlara sağlık ve sabır versin.

Merhabalar,

biliyorusunuz geçen yıl çok üzücü bir olay yaşamıştık. Arkadaşımız sevgili Çağatay'ı bisikletiyle antreman yaparken Ankara çevre yolunda bir otomobilin çarpması neticesinde kaybetmiştik. Geçtiğimiz bir yıl boyunca faillerinin bulunmasını bekledik ve halen bekliyoruz, umut ediyoruz. Yaşam tarzı ve kişiliği ile her anlamda örnek olmuş, bisiklet sporuna gönül vermiş Çağatay Avşar'ın ismini yaşatmanın, faillerinin bulunması ve de kendisi gibi trafikte bisiklet kullanan bizlere duyulan dikkat ve saygının artırılması açısından gerekli olduğunu düşünmekteyiz. Bu nedenle;

22 Mayıs 2011 tarihinde Ankara Hacettepe Üniversitesinde yapılacak olan geleneksel Ankara MTB yarışının 21 Mayıs'da yapılacak teknik toplantısına mütakip aynı gün kazanın olduğu yere toplu bir şekilde gidilerek Çağatay Avşar anılacak ve yaşanan bu üzücü olay kınanacaktır. Failleri bulunsun ya da bulunmasın bunu her yıl düzenli olarak tekrar etmeyi arzu etmekteyiz. Ayrıca yarışmada dereceye girecek olan arkadaşlara üzerinde Çağatay Avşar'ın ismi yazılı olan kupa verilmesi ve pankart hazırlanması da düşünülmektedir. Bisiklet Federasyonuyla görüşmeler yapılmış, yetkililerin bu isteklerimize sıcak baktığı da görülmüştür. 21 Mayıs 2011 Cumartesi günü saat 15.00 da başlayacak olan tenknik toplantıya yarışmacı olan, olmayan tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz.

Geri