Scudo Sports

çağatay avşar için bir arada olduk

Scudo
Bütün arkdaşların ayaklarına yüreklerine gönüllerine sağlık Mekanı cennet olsun inşallah böyle acı haberlerler sarsılmayız birdaha

çok duygulandım resimlere bakarken. allahtan rahmet sevdiklerine baş sağlığı diliyorum. Arkasından bütün bisikletçilerin birlik olup tepki gösterdiklerini bilseydi çok gururlanırdı herhalde. Resimleri paylaştığınız içinde teşekkür ediyorum.. özellikle tabutunun başında kaskların olduğu fotoğraf beni benden aldı...

hepimizin başı sağ olsun. Sizlerle katılamasamda hep sizleryeydim.

Çok güzel bir uğurlama töreni olmuş.Tekrar tekrar Allah rahmet eylesin.Çok üzücü bir durum, Allah kimsenin başına vermesin.Hepimizin başı sağolsun.Allah ailesine ve sevdiklerine sabır versin...

Herkesin pedallayan ayağına,gönlüne sağlık bu tür olaylar olmadan TRAFİKTE BİSİKLETE SAYGI çerçevesinde organizyonlar gerçekleştirmemiz lazım..başka bi olayın önüne geçebilmemiz gerekir,hepiniz görevinizi yapmışsınız yüreğinize sağlık Allah rahmet eylesin Yakınlarına Allah sabır versin Mekanı cennet olsun..

Tur düzenyelen arkadaşlara sesleniyorum=lütfen bu olayları engelleyebilecek organizasyonlar düzenleyin,sizlere desteği bizler verelim gerekli yerlerden izin alıp bisikletlilerin yollarda var olduğunu belli edelim hepinize saygılarım sevgilerimle

• Beğen
Tepkiler: günkut
Herkesin başı sağ olsun ,ailesine sabır diliyorum.Bir daha olmamasını tanrıdan dilerim .

Allah rahmet eylesin...Bisiklet, ayrı bir kültür...bir yaşam tarzı...Bunu görmezlikten gelenler için yerel yönetimlerin kampanyalar yapması lazım...

SON DAKİKA .

bisikletle antreman yaparken arkadan gelen arabanın çarpması sonucu ölen ÇAĞATAY AVŞAR'A çarpan arabanın renault kango değil fiat doblo olduğu tespit edilmiştir. Failinin bulunması için gündemden düşürmiyelim. katilin ankarada olmama ihtimali var çünkü kazanın vukuu bulduğu yer çevre yolu izmirde istanbulda bile olabilir şüphelendiğiniz her şeyi sadık dedeoğluna yada bana bildirin. mesela bir kamyoncunun sele fizik satması yada met kask satması yada görülmesi bile şüphedir. kaza mahalinde bu iki eşyada yok. herkese yayalım.
Arkadaşlar bunu lütfen hafife almayın hepimiz Çağatayız hepimiz bisikletçiyiz hepimiz yollarda bisiklet üstündeyiz. Bu olay hepimizin davası olmalı lütfen gerçekleri görelim ve hakkımızı arıyalım. ve bu katili bulalım. Herkes çevresini olanaklarını kullansın herkesle paylaşıp bu kazadaki en başta KATİLİ olmak üzere bütün eksik partçaları bulalım adalete teslim edelim formlarda dahi tartışalım.

BU OLAYIN ÜSTÜ K A P A N M A S I N.....

BİRLİK OLALIM.

Yazik...

Insanin kiymeti yok bu ulkede.Gencecik bir arkadasimizi bir hic ugruna kaybettik.Ailesine bassagligi kendisine rahmet dilerim.

ÇAĞATAYA allahtan rahmet yakınlarına da sabır diliyorum. Bu konu çok daha fazla işlenmeli, bisiklet bir yaşam biçiminin simgesel bir uzantısı aslında, kendi başına toplumla, çevre ile barışıklığı, varlığı itibariyle de alçak gönüllü olmayı, toplumun tüm katmanlarına inebilmeyi temsil ediyor. Bisikletimizle özgürüz, ama buna bağlı olarak, biz de güvercinlerin tedirgin ruh halini yaşamak istemiyoruz. Hayatımızın sonunu serseri ruhlu birilerinin vicdanına teslim etmek zorunda kalmıyalım. Bu konuda yetkilileri uyarıyoruz, üzerlerine düşeni yapmalılar.

Geri