Güncemden
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 429
- Bisiklet
- Giant
Arkadaşlar bu yaz yapacağım tur için tüm ekipmanımı topladım bisikletimi tura çevirdim sayılır, çadır mat herşey, tüm takım taklavat tamam. Eskiden evimizin bahçesinde çadır kurar orada kalırdım haftalarca ama şimdi büyüdük insan biraz daha gerçekçi oluyor ve korkular artıyor. Yazın bir tur yapmayı planlıyorum ve bu turda heryerde kamping alanı bulmam imkansız zaten bulmakta istemiyorum daha doğa ile iç içe olmak istiyorum, dağcı ve kampçı arkadaşlarımdan baya öneriler aldım kamp yeri seçimi ile alakalı ancak bisikleti ne yapıcam bir türlü bulamıyorum önde arkada birsürü çantalar var gerçi çadırın ufak bir depo alanı var ama nekadarını alır alsa bisiklet ne olur? Bir yandan da tedirginliğim iki ayaklılardan, hayvanlardan korkum yok daha önce doğada çadırda kaldım ama kalabalık gruplardı bu yüzden hiç tedirgin olmamıştım şimdi ise böyle değil daha tedirginim neler önerirsiniz, bu korkularımı bir ay içinde atmam gerekli umarım bir aya izmir-çanakkale-istanbul turuma başlamış olurum, eylülde de Likya Yolu geliyor 
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler