Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

çadır için öneri

marputcu

Üye
Tepki
10
mrhba arkadaşlar,hafıf 2 kişilik bır çadır almak istiyorum.unkapanında,emınönünde dolaştım ama uygun bişey bulamadım.internettede ıyı cadırlar cok pahalı.sızın önerebileceğiniz varmı.2 kişilık bır çadıra ben ve bisikletım sığarmıyız bılmıyorum.onerılerınizi beklıyorum

Scudo
Marputçu;

Geçen yıl iki kişilik yazlık bir çadır almıştım.(üç mevsim diye geçiyor)

Yağmurda deneme şansım oldu.hafiften su alıyor.

Gayet hafif bir çadır. Fiyat olarak da 30 ile 35 ytl arasında değişiyor.

Bakmak istersen Bakıköyde basatın yan sokağından aşağı doğru giderken bir bisiklet mağazası var onlarda bu çadırlardan mevcuttu.

(link)

buda linki bu çadır olması lazım...(uzun zaman oldu)

su geçirmeyen yanı cıft katlı ve bsikletle benım sığacağım bişey arıyorum.dediğin cadırı dun bı arkadasa aldık.kurulu gordum.bıraz kucuk o.en azından yukseklık bıraz daha fazla olmalı.barısarocka kadar almalıyım.olmazsa senın çadırda yer varmı:)

festival için alacaksan herhangi bir çadır al :)

kampçılık için yada benzeri amaçlarla kullacaksan buna benzer bir başlıkta biraz konuyu açıklamaya çalışmıştım, faydalı olacağını düşünüyorum.

sadece festıval için değil daha sonra kamp vs. içinde kullanmak için gerekıyor.dediğin yazıyı bulamadım.linki gonderırsen sevınırım

hannah markasının cok kucuk kalıteli cadırları var 2-3 kişilikleri uyku tulumlarından bile küçük :D

Geri