Scudo Sports

Caddebostan Migros - Bisikletim Çalındı - Sarı Çamurluklu Kelebek Gidonlu Scott

Tepki
1
Bisiklet
Scott
Caddebostan Migrosun Bisiklet parkına bağlamıştım ve karşı kafeye oturdum. Dakika başı kontrol etmeme rağmen son bi saat içinde çalınmış. Tepesinde kamera var ancak polisler ümitlenme dediler. Kelebek gidonlu, sapsarı ve çamurluklu bir bisiklet. Scott Sub 40 2015 model. Görenler irtibata geçebilirler mi : 05547767086

Dosyalar

• IMG_3624.JPG
    IMG_3624.JPG
    85,5 KB · Okunma: 58
  • IMG_3626.jpg
    IMG_3626.jpg
    71,8 KB · Okunma: 52
  • IMG_4482.JPG
    IMG_4482.JPG
    209,1 KB · Okunma: 53
  • Beğen
Tepkiler: ayhandeniz71
Scudo
geçmiş olsun.hiç ümitsizlenme .yapılması gerekenleri yap.forumda çalınmış bisikletini bulanlar var.üzücü bir durum.

• Beğen
Tepkiler: salgamsever
Hocam belirli yerlerde çalınan bisikletleri çok ucuza satıyorlar. sahibinden.com gibi siteleri kolaçan etmenizi öneririm. Bilakis yolda giderken dikkatli şekilde kontrol ederim yanımdan gecen bisikletleri. Umarım kısa zamanda bulunur.

Geçmiş olsun.

Kameraya rağmen çaldıysa akşam saati sanırım, hava kararmadıysa ciddi cesaret işi.

Evet 22:30 - 23:30 arası gibi.. Peki kontrol etmemi önerdiğiniz siteler nelerdir acaba?

Geçmiş olsun. Daha dün çalınan bir bisikleti sahibinden.com'da bulduk. Sahibinden, Letgo ve Facebook ikinci el bisiklet sayfalarını takip edebilirsiniz.

@avkebele

Peki bulunca nasıl bir işlem uyguluyorsunuz? Ben direk şikayette bulunduğum karakolla irtibata geçerim diyordum?

@salgamsever polislerle işbirliği içerisinde müşteri gibi davranıp buluşma ayarlayabilirsiniz. Bu yöntemle bisikletlerini geri alanlar olmuştu.

• Beğen
Çok üzüldüm inşallah bulursun.

• Beğen
Geçmiş olsun, kilidi nasıl açmışlar?

@mrth Kesmişlerdir. Polis birkaç saniye sürüyor alıp götürmesi dedi zaten.

Çok geçmiş olsun bir bisiklet sever için çok üzücü bir durum umarım hemen bulunur :(

• Beğen
Geri