Scudo Sports

Caddebostan grubu olarak Avrasya maratonu

sadeceA

Aktif Üye
Tepki
83
Arkadaşlar, caddebostan sahil bisiklet grubu olarak, avrasya maratonuna bisikletlerimizle ve hep birlikte toplanıp katılmaya ne dersiniz?katılmak isteyenler fikirlerini belirtsinler lütfen...;) Bisikletle köprüden karşıya geçmenin tadını hep birlikte yaşasak... sevgiler

Scudo
Şimdiye kadar 4 kez bu maratona katıldım.
Bunun 3 ü bisikletliydi.

İlk ikisinde 2 kişi katılmıştık ve neredeyse hiç bir sorun yaşamamıştık.
Ancak geçen seneki gezimizde epey bi kalabalıktık ve polis noktasından geçerken yolumuz kesildi.
Telefon görüşmeleri ve minnet rica sonucunda yarışın sonunda köprüden geçmemize izin verdiler.
Öyleki biz köprüden geçer geçmez köprü trafiğe açıldı.

Ayrıntılar için tıklayınız:
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=6482

Diyeceğim o ki köprüden bisikletle geçmek çok keyifli.
Ancak 2-3 kişilik gruplar halinde farklı yerlerden köprüye girmeniz mantıklı olur diye düşünüyorum.
Aksi taktirde kalabalık bir bisikletli grubu fazla dikkat çekiyor ve şu kelimeyle karşılaşıyorsunuz.

- YASAK!

• Beğen
Tepkiler: sadeceA
bisikletle ve grup olarak köprüden geçmek ilginizi çekmedi sanırım,ii naapalım bende yalnız geçerim...

Eskiden 1-2 kaçamak yapan oluyordu, göz yumuyorlardı ancak artık çok sıkı tutuyorlar. Çünkü ciddi bir insan kalabalığı var ve bisikletliler bu insanlar için tehlike oluşturuyor...

12 sene önce bisikletle geçmiştim. Organizasyon komitesinden özel izin alarak, parkur kontrolü yapan bir bisiklet gurubu görmüştüm o zaman. ancak bizim yüzümüzden onlara da sorun çıkartmışlardı... Hem de maratondan yarım saat önce köprüden geçmiş olmamıza rağmen...

• Beğen
@nuhcan

12 sene önceden sözediyorsunuz,heran herşey değişebilir bazen anlık durumlardır o anki organizasyon başındaki kişi ,amir faktörü durumu etkileyebilir.daha olmazsa izin alırız en başından.

@hızlı

sen de katıl bizlere bisikletinle,katılmak isteyen herkes buyursun gelsin...:p

Hoş olur ama izin verirler mi?:rolleyes: Sanmıyorum :(

Ama denemek isterim :D

İyi forumlar

• Beğen
Geri