Scudo Sports

Caddebostan Geleneksel Çarşamba Gecesi Turları

Hüseyin Suda

Forum Demirbaşı
Tepki
311
Kış sezonu süresince Perşembe gecelerine aldığımız Geleneksel turumuzu bu haftadan itibaren Çarşamba geceleri yapacağız.

Buluşma noktası : Caddebostan Migros'un sahil kesimindeki park alanı

Hareket saati : 20:30

Rotamız : Dragos Avşar Cafe'ye ortalama 18-20 km hızla sahil bisiklet yolundan gidiş,yaklaşık bir saatlik mola sonrasında aynı parkurdan dönüş şeklindedir.

Mesafe : Gidiş dönüş yaklaşık olarak 20 km.dir.

Katılım Şartları : Hiçbir ön şart yoktur,dileyen herkes katılabilir.Güvenlik açısından kask takılması,ön far ve arka flaşör kullanılması pompa ve yedek iç lastik bulundurulması faydalı olacaktır.

Görüşmek dileği ile...

Scudo
Vay süper sezon açılıyor yine. Güzel bir sezon geçirmemiz dileği ile.

Sevgiler

MFG(+)
MOTIVATOR

Ben gelmeyi düşünüyorum. Arabayı nereye park edebilirim? Migrosun otoparkı uygun olur mu? Veya Migrosun önüne caddeye park edersek çekilir mi? Tüyo verirseniz sevinirim.

@serhad k

Park konusunda sorun yaşamaz sınız...

Gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz...

vayyy hadi bakalım hayırlısı olsun sezonun açılışını yapıyorsunuz
iyi geziler
pedalsız kalmayın

@canerr
En geç saat 22:00 gibi dönüşe geçiyoruz.22:30 - 22:45 sularında evlere ulaşmış oluyoruz.

Acilen yetişmesi gereken yoğun bir işle meşgul olduğum için bu sefer gelemiyorum, size iyi turlar. Haftaya görüşmek üzere.

gene ÇARŞAMBA mı oldu ALLAHIM... bugün varmı diye bakıcaktım bende :p

geleck hafta gelecem kısmetse ama SMSile BİLGİLENDİRİLME talebi istiyorum AYDA 4 mesaj 8 kontur den yıllık 96 KONTUR alacam hatta 100 kontür alacam söz

Bu akşam gördüm sizleri, ama *yanımdaki iki tembel arkadaşım yüzünden* katılamadım ne yazık ki. Haftaya kesin ben de geliyorum!!!

hala çarşamba mı? geçen hafta çarşamba günü tam evden çıkıcam arkadaş perşembeye alındığını söyledi.

Hava durumu müsait olduğu sürece kış sezonunun başladığı bu günlerde Perşembe yapılıyor.

Carsamba gunu saa7 8:20-40 pm arasi oradaydim Kimsecikler yoktu.Yagmurda tur atip dondum, genede keyifl idi.

Caddede hafta sonu organizasyonu var mı, foruma yeni üye oldum, yeni yeni de bisiklet binmeye başladım, Basketbolun da önüne geçecek galiba. Yanınızda olmazsa olmaz bulundurduklarınız neler? İç lastik diyorsunuz da aynı zamanda alet çantası gerekli ve nasıl yapılacağını da bilmek gerekiyor galiba...

Geri