Bisiklet takim arkadasimizin bisikleti, bugun (3 Eylul) saat 16:50 civarlarinda caddebostan wattcoffee (Bisiklet cumhuriyeti yani) onunden calindi.
Bisiklet Orbea Orca OMR Customdir, uzerinde Ilkay Aydin yaziyor.
@gremlis çok geçmiş olsun. bu bisikletten tahminimce birkaç tane vardır toplasan. O nedenle dikkat çeker ve tez zamanda bulunur inşallah. Letgo, sahibinden gibi yerlere yine de bakmakta fayda var ben de oralarda satmalarının zor olduğunu düşünsem de. Mahalle bisikletçileri alsa bile satamaz bu fiyat skalasındaki bir bisikleti. Ancak yine de dolaşmakta fayda var. Sosyal medyada falan da yapabildiğiniz kadar yayın. Bisikletçiler en azından bakar olur. Bu arada polisin maalesef tutumuna değinmeye gerek yok ancak zabıt tutturmak adına bir başvuru yapın. Bulduğunuz yerde bisikleti alsanız bile dava açabilmenizde ve cezayı artırmada faydalı olabilir.
ben hayatimda calinipta bulunan ya da soleyen gormedim malesef keske oldugu gibi bulunsa da sahibine ulassa ALLAH yardimciniz olsun zamaninda benimde calindigi icin acinizi anlayabiliyorum saygilar buyuk gecmis olsun
@Serkan Mıstınoğlu hahaha abi istisnalar kaideyi bozmaz insallah bulunur tabi abi kimsenin cani yanmasin benimde yandi gecen yil bu aralar ne zaman batus markasi gorsem hep o ilk gozumun nuru aklima gelir uzulurum keske benimki de bulunsa