Scudo Sports

Caddebostan Çarşamba Gecesi Geleneği 20 Haziran 2007

Hüseyin Suda

Forum Demirbaşı
Tepki
311
Saat 20:30'da Caddebostan Migros arkasındaki park alanından hareketle geleneksel gece turumuzu gerçekleştiriyoruz.Katılmak isteyenler parmak kaldırsınlar lütfen...

Scudo
Selam,
yarın sabahtan itibaren yıllık iznimi kullnmak üzere Ayvalık'a gidiyorum...
Tabii bisikletimi de götüreceğim...
1 hafta İstanbul dışındayım hepinize iyi eğlenceler, bol pedallı günler...

Görüşmek üzere...

Selam arkadaşlar...
biz geleneksel çarşamba turunuza üzülerek katılamıyoruz (işten geç dönüş sebebiyle):boese157:
kalbmizin sizinle olduğunu belirtmek isterim
hepinize iyi eğlenceler
bol pedallı günler dilerim

bu akşam bisikletimizin tamiri biterse bizde katılmayı istiyoruz çarşamba turuna!
umarım çok büyük bir problem yokturda işimiz çabuk biter!
akşam görüşmek ümidiyle!

Şu dakika itibarıyle yağmur yağıyor.Ama ben hala orada olacağım beklerim

Arkadaşlar benim bisikletin frenlerinde sorun var. Pazar günü gezisinde ortaya çıkmıştı. Tura bisikletle katılamayacağım görüntüsü var. Çünkü bisiklet hala tamircide. Olmazsa Avşar'a gelmeye çalışırım. Böyle durumlara karşı 2. bisikleti yaptırsam iyi olucak.:)

Sevgilerimle

MFG(+)

Arkadaş serbest istediğin kişiyle gelebilirsin yanlız kask ve ön arka ışılarının olması iyi olur

@onurist

Tura katılacak arkadaşların resimli ikametgah ve nüfus sureti,son aya ait kdv tahakkuku,bisikletlerine ait temiz kağıdı,imza sirküleri ve boş antedli kağıtlarını,yanında arkadaş getirmek isteyenlerin ise "arkadaşını getirebilir yazısı" hazırlayarak forum yönetiminin ilgili birimine teslim etmeleri gerekmektedir.Önemle duyurulur.:p
Katılımınız bizleri mutlu eder,görüşmek üzere...

boş antedli kağıt kalmamış atletli kağıt getireceğim olur?Bisikletin temiz kağıdı yok henüz silmedim kendisini son turdan kirlidir.

Geri