Ahsen Okyay
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 578
- Bisiklet
- Dahon
Her akşam olduğu gibi bu akşamda Kadıköy'den başlayarak Maltepe turuma başladım. Bilirsiniz sabıkalı cafe marinanın biraz ilerisinde(Kadıköy'den Bostancı'ya doğru giderken) yol sola doğru döner sahil kenarından kayalıkların ordan bisiklet yolu devam eder. Orada boş bir arazi var otopark olarak kullanılıyor. Dönüş yolundayım Caddebostan tarafından geliyorum 4-5 tane izbandut gibi adam arabalarını park etmiş bisiklet yolundalar hemde arabadan bişeyler indiriyorlar. Yol kalabalık olmadığı için yaya yoluna taşarak yanlarından geçtim. Hızım 10-12 km arasıydı gezdiğim için süratli değilim. Geçer geçmez "yol istesene lan hadi... zilini çalsana bize de nolduu haa..." gibisinden kelimeler sarf ettiler. Birden garipsedim biraz uzakta durdum döndüm baktım bana bakıyorlar. "Biz yolu insanlardan istiyoruz sağolun" dedim... "Gel gel yol vericez biz sana gel..." diye hala bağırdılar... Ben muhatap olmayıp yoluma devam ettim...
Uzun zamandır burda bisiklet sürerim bunlar gibi nerden geldiği belli olmayan odunlara ilk defa rast geldim. Yani dönüp gitsem yanlarına tartışmaya filan adamlar dövmeye öldürmeye dünden hazırlıklı. Çok garibime gitti. Üstelik yaklaşık 10 metre yanlarında da 3 ekip otosu 10'a yakın polis oturuyordu otoparkçıyla. Bu durumda bile kabadayılıklarını yapıyorlar. Neye güveniyorlar anlamadım :boese157:
Aman arkadaşlar orda insanın boş anına sinirli anına denk gelir tartışmaya filan girenleriniz olur sakın ha diyeyim. Bu tür insanlarla kesinlikle münakaşa yapılmaz. Biz bisikletliler olarak kültürlü görgülü insanlarız. Bunlar gibi hanzolarla işimiz olmaz. Özellikle tek başınaysanız ve size de denk gelirseler sakın muhatap olmayın.
Uzun zamandır burda bisiklet sürerim bunlar gibi nerden geldiği belli olmayan odunlara ilk defa rast geldim. Yani dönüp gitsem yanlarına tartışmaya filan adamlar dövmeye öldürmeye dünden hazırlıklı. Çok garibime gitti. Üstelik yaklaşık 10 metre yanlarında da 3 ekip otosu 10'a yakın polis oturuyordu otoparkçıyla. Bu durumda bile kabadayılıklarını yapıyorlar. Neye güveniyorlar anlamadım :boese157:
Aman arkadaşlar orda insanın boş anına sinirli anına denk gelir tartışmaya filan girenleriniz olur sakın ha diyeyim. Bu tür insanlarla kesinlikle münakaşa yapılmaz. Biz bisikletliler olarak kültürlü görgülü insanlarız. Bunlar gibi hanzolarla işimiz olmaz. Özellikle tek başınaysanız ve size de denk gelirseler sakın muhatap olmayın.