Scudo Sports

caddebostan-anadolu kavağı-sarıyer 9 eylül pazar

Tepki
49
bu pazar 3 arkadaş sabah 8 de başlayıp küçükyalı-kızıltoprak üsküdar beykoz güzergahından anadolukavağına ordan vapurla sarıyere geçip beşiktaşran tekrar vapurla kadıköye geçip turu tamamladık.oldukça keyifli geçen tur için katılacak arkadaşlarıda aramıza almak istedik.tur ortalaması 20 km idi.hava oldukça rüzgarlı idi.çok yavaş ben sıkılırım diyen arkadaşlara sözüm yok ama bana uyar katılırım diyen arkadaşlar var ise görüşlerini burdan yazarsalar sevinirim.

Scudo
@veterinerhekim
öncelikle vize sorunu pazar günleri için fazla yok.sabah 7.30 da cadebostanda buluşmayı öneriyorum tabi katılımcılardan gelecek görüşler doğrultusunda yeni bir zaman belirlenebilir.yanınıza almanız gereken malzemeler öncelikle 1 tane bisiklet muhakkak olsun.yedek iç lastik her bisikletcide olması gereken bence önemli bir parça iğne subablı olursa daha iyi(bende yokta patlarsa istemek için)su ve havanın durumuna göre giyecek bulundurmanız vapur için akbil yada bozuk para.

@viteskıran

buluşma yerini kızıltoprak migros önü yapsak diyorum.benim iç lastiğim varda ,söküp takma konusunda problemliyim,:eek: yani birileri benim için bu zahmete katlanırmı acep?:rolleyes:

caddebostan migros önü benim için de daha uygun. küçükyalı aksi istikamett kalıyor benim için, yeniden git gel yapmayayım. çarşamba turlarına başladığımız yerde buluşursak sevinirim.

@veterinerhekim

Ali fuat, forumun teşekkür rekortmenliğine koşuyorsun:D :D :D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: gribisiklet
Pazar saat 08:00am de Caddebostan da buluşalım!

Ben de gelebilirim, cumartesi gecesi nasıl olduğuna bağlı ama ;)

sabah 7.30 da caddebostan migros sahil tarafından start vereceğiz.daha geç saatte güneş etkisini artırdığı için en iyi bu saat.hava rüzgarlı ise çantanıza winstopperlarınızı alabilirsiniz.

delta bisikletten serkanda geliyor.bu turun temposunu artıracak gibi görünebilir ama endişelenmeyin geride kalanların yanında süreceğim ben.

Arkadaşlar yarın yağmur yağarsa da bisiklete binecekmiyiz?ve de nasıl haberlaşeceğiz ben kimsenin telefonunu bilmiyorum.:eek:

• Beğen
Tepkiler: gribisiklet
yağmur demem çamur demem o kadar elbiseye boşa para vermem valla benim kıyafetler tam.sadece kar yağarsa evde ki diğer lastikleri takmam gerek.ben saat 8 de kızıltoprak migros önünde olurum o zaman uykucumu oluyom alalala evim selamiçeşmede kardeşim oraya daha yakınım.sekan natilusun ordan katılacak ilknur caddebostandan sizle buluşur.hadi iyi, pedallar.

• Beğen
Tepkiler: sadeceA
Geri