Scudo Sports

Büyükçekmece

@Uğur ŞENCAN

Uğur abi sağolasın bu güzel dileklerin için bende aynen hepsine katılıyorum. Umarım bu yıl geçtiğimiz yılı aratmayacak kadar daha güzel geçer bizler için, herkesin yeni yılı kutlu ve mutlu olsun :)

Scudo
Bu arada bu Pazar da Kültür Park sabah 10'da toplanırız herhalde. :)

@bvernik

Bvernik ne olsun iyidir. Haklısın uzun zamandır görüşemedik. Bazı işler vardı halletmem gereken ondan bi kopukluk oldu. Birde benim sezon artık marta doğru açılır bundan sonra :D
Görüşürüz bir ara selamlar.

Bu haftasonu MTB yarış mı var beyler, kimler katılıyor bizden ?

Herkese selam ...
Yarın gezmek isteyen var mı ?

@Caner HOCAOĞLU

5-6 kişi gidiyoruz biz :D

@Gökhan Toros

Gökhan otobüslemi gidiyorsunuz seyirci kontejanı varsa bizde izlemeye gelelim sizi.

@tolgaerdem

gürpınardayım istersen ufak bir gezi yapabiliriz.saat 16:00 da

@ali kartal

ben gelemedim ama gürpınar stadının rampasından çıkan sizdiniz herhalde saat 17:00 gibi .. aracımla ordaydım..

@Caner HOCAOĞLU

Selam Caner nasılsın?
Bizim ekip burasını terk etti, Facebook'a takılıyorlar, Burada bir emektar ben kaldım... Bugün deve bağırtan antremanı yapacağım...:boese157:

@Uğur ŞENCAN

Sağ ol abi iyidir ne olsun ? Sen varmışsın demek hiç değilse selamımızı alan birisi olmuş :D Bisikletin bu arada hayırlı olsun güzel turlarda kullanmanı dilerim. Bende bugün kendi çapımda takıldım biraz ama hava soğuk geldi. Güneş vallah banamısın demiyordu. :)
Görüşmek üzere...

Arkadaşlar, 24-27 Şubat 2011 tarihinde Yeşilköy CNR expo da bisiklet ve motosiklet fuarı var... Duyurulur...

• Beğen
Tepkiler: tolgaerdem
@Uğur ŞENCAN

Gitmek lazımdır. Hatunlar güzeldir !!!:rolleyes:

Geri