Gökhan'cım, seni son karşılaşmamızdan sonra Güzelce'den hafif yokuş yukarı süratli bir şekilde çıkarken gördük ve 5-10 saniye sonra gözden kayboldun... Düz yolda pedal gücünle en çok kaç KM hıza ulaşabiliyorsun? Bisikletinin hızına hayran oldum desem yeridir... Biz de o esnada yan yolda sürünerek ilerliyorduk...:boese157:
55 civarı çıkabiliyorum, zorlarsam onun da üzerine çıkabilirim muhtemelen
Fakat turlarda çok zorlayabileceğim durum olmuyor genelde, Çekmece yokuşu olduğu için sonra, gücümü bitirmemem gerekiyor. Ek olarak benim vücudumun patlayıcı gücü düşük, yani uzun süre sprint yapamıyorum
Benim için uygun hız, 29-30. Hem rüzgar çok zorlamıyor o hızlarda, hem de ben neredeyse hiç güç harcamadan uzun süre koruyabiliyorum hızımı.
abi yol bisikleti lazım bunu kafaya koydum yani o külüstür bisikletle bile rüzgara karşı zorlayınca fırladı kim bilir kilitli pedallar,hafif bisiklet ve düzgün jantlarla kaç km ye çıkılır.. tabi birde kilo vermem gerek
Baran merhaba ne haber ?
Ne bu kilo muhabbeti abi bence burada konuşacağınıza yollarda yapın kıyaslamanızı Gökhan seni bi kapışın en iyisi iyi olanı görelim ondan sonra.
Birde senin kilolar yukarı doğru gidiyor galiba bence bir frene basman gerekli olabilir.
Ayrıca benim oyum kısa mesafede sana :in: Görüşmek üzere.
ben pedallarımı eski yol bisikletine takıpta gelicem gökhan şuanda oyum kısa mesafede beraberlik hatta sen geçersin uzundada peşinden gelirim artık belki sprinte gücüm yeterse arkandan sprinte kalkarım.. 15 tatilde tur yapmak dileğiyle
abi kim yazacak diye merakla bekliyordum uğur abi sen yazdın dediğin gibi HERKEZ İN YENİ YILI KUTLU OLSUN bol pedallı ve bisiklet üstünde bir yıl dilerim efendim. he birde sağlıklı ve huzurlu )