Scudo Sports

Büyükçekmece

abi cumartesi çıktık gökhanla ama gelecek cumartesi hakkında birşey söyleyemiycem.. sınavlar falan var yani eğer ayarlarsam gelirim en azından bi sahil yaparız özledim sürmeyi.. bayram gelsin büyük ihtimalle perşembe günü bir tur yapıcam.. arkadaşımda gelicek ve eğer yağış olursa daha iyi :D rüzgar olmasında:D biraz çamurlanıp güzelleşmek gerek:D

Scudo
Herkese selam.
Yarın tur yapabiliriz. Şu an 2 kişiyiz.
Katılmak isteyenleri bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: bvernik
Merhaba millet.
10 saat var ama yarın her zamanki gezimiz 10'da Kültürpark'ta.

@cemal_007

Abi boğaz köprüsü falan iyi güzel hoş da seni buralarda da görmek istiyoruz. Ki zaten buralardasın..

@tolgaerdem

burada yazmıyor, sen iyice kesinleştir de buraya yaz sana zahmet, ayrıca saat 8 erken!!! 9.30 veya 10.00 olsun hava yarın 23 derece civarında olacak kalın giyinmeyin..,, :boese157:

@Uğur ŞENCAN

facedeki sayfaya yazmış. bencede 8 erken saat 10 olsun, kültürparkta.

• Beğen
@tolgaerdem

ayrıca, şu aşamada saat-8 geçmiş durumda, ne yapıyorsunuz bundan sonra? :(

Merhabalar.
10 iyi tabi ama bu seferlik Akdeniz Turunu tamamlayan bisikletçiye Sultanahmet'e doğru eşlik edelim dedik. Dün Halil Atalay'da kalmış. Saati o yüzden 8'e aldık. Ben Küçükçekmece'ye kadar eşlik ettim. Arkadaşlar Sultanahmet'e ulaşmış.
Program biraz geç belli olunca buraya ekleyemedim. Keşke ekleseymişim birlikte giderdik. Neyse..

Hafta içi şöyle 200 km'ye dayanan bir gezi yapalım. Kumbağ, Uçmakdere, Şarköy üzeri Saros Körfezine doğru.. Perşembe günü mesela

@bvernik

arkadaşlar,önce herkese çok selam.bayramınızı kutlar,sağlıklı nice bayramlar diler,alakanıza teşekkür ederim.bayramlaşma ve tanışma toplantısı yaparsanız iştirak etmek isterim.keyifli sürüşler,hoşcakalın. 15/11/2010 pazar

• Beğen
@bvernik

Ben varım, şu andan itibaren olaya yoğunlaşacağım, eksiklikleri tamamlayıp son kontrolleri yapacağım fakat; turun hedefi neresi ve kaç gün artı dönüş nasıl olacak? (Tolga geliyormusun)... yazışalım bakalım :mad:

• Beğen
@Uğur ŞENCAN

Gelebilirim.. Şimdilik buralardayım.. Konuşalım.. :cool:

@aziz azizi

Hoşgeldiniz.
Size de iyi bayramlar. Toplantılarımız oluyor. Tekrar olursa buradan duyurusunu yaparız, bekleriz. Onun dışında bayramın 1 ya da 2. günü küçük bir bayramlaşma gezisi yapabiliriz aslında. Bir görüşelim olursa buradan duyuralım.

Geri